Moj muž je zatrudneo i rodio nam ćerku: Odlučili smo da on to uradi, jer ja nisam mogla da ostanem trudna (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je Kris rodio Hajden, Ejmi je još jače želela da rodi dete pa je 2016. godine napokon, carskim rezom rodila zdravog dečaka Mila

  • 7

Kris je otkrio kako je izneo trudnoću i rodio ćerku jer njegova žena nije mogla da ostane trudna. On je izjavio kako je upoznao svoju ženu Ejmi kad su imali dvadesetak godina dok su radili u dečjem letnjem kampu. Oduvek su znali da žele da imaju sopstvenu porodicu.

Srceparajuće slike majke i njene bebe: Dečak umro tri nedelje pre nego što se mama probudila iz kome (FOTO)

Kris je rođen kao Kristina, ali su od samog početka planirali da njegova žena Ejmi bude biološka majka.

Nakon pet neuspešnih oplodnji, Kris je dobrovoljno odlučio da iznese trudnoću umesto svoje žene. 20.decembra 2014. godine Kris je prirodnim putem rodio zdravu ćerkicu Hajden, nakon niza neuspešnih oplodnji i jednog spontanog pobačaja.

Nakon što je Kris rodio Hajden, Ejmi je još jače želela da rodi dete pa je 2016. godine napokon, carskim rezom rodila zdravog dečaka Mila.

- Prošli smo mnogo tretmana plodnosti, dok nismo došli do tačke kad trebamo da odlučimo hoćemo li učiniti više lekarskih intervencija ili ćemo se odlučiti za promenu tela. Imali smo sreće jer smo imali dve materice, stoga smo se nakon dugog premišljanja i teškoća odlučili da će Kris da rodi naše dete - rekla je Ejmi.

Dok je Kris živeo kao muškarac i nije se osećao poput žene, bio je spreman iskoristiti svoju maternicu za dobrobit svoje porodice. Prisećajući se njihovih prvobitnih planova o deci Ejmi je izjavila "Nije bilo važno ko će roditi dete. Jedva sam čekala da zatrudnim".

U januaru 2013. godine Ejmi i Kris su odlučili da su spremni za decu, pa je Ejmi otišla na veštačku oplodnju. Kupili su spremu anonimnog donatora pre veštačke oplodnje, ali nažalost tri nedelje kasnije test se pokazao negativnim, prenosi Miror.

- Kad sam krenuo na faks 2007. godine znao sam da nisam žena. Nisam hteo uzimati hormone jer sam bio srećan kakav jesam i kako sam se predstavljao pa sam oduvek bio vrlo otvoren prema Ejmi - rekao je Kris.

Pol nije bio uslov za Ejminu ljubav prema Krisu.

- S vremenom je postajao sve muževniji i sve je više živeo kao muškarac. Kris je moja srodna duša i volim sve što se tiče njega. Nije mi bilo bitno kako je izgledao - rekla je ona.

Kris i Ejmi su 2012. godine ozakonili svoju vezu, a 2013. godine legalno su se venčali čim se zakon promenio pa su jedva čekali da dobiju decu.

No, kad je Kris napokon zatrudneo uprkost veselju, par se bojao za budućnost.

- Za vreme Krisove trudnoće stvarno je bilo teško, jer sam uvek mislila da ću ja biti ta koja će roditi dete. Kada je Kris počeo da prolazi kroz fizičke promene za vreme trudnoće, stalno mu je bilo mučno. Njegove su grudi rasle, baš kao i njegov stomak. Njegovi su hormoni prirodno napravile njegovu kozju bradicu gušćom i istaknutijom. Ponekad je izgledao kao muškarac sa pivskim stomakom - našalila se Ejmi.

Trudnoća je bilo vrlo zbunjujuće razdoblje za Krisa.

- Trudnoća je ženska stvar pa sam tada počeo dovoditi u pitanje jesam li to što jesam. Emocionalno mi nije bio problem da rodim dete, nisam izgubio deo identiteta, svet je imao veći problem sa mojom trudnoćom nego ja. Neki ljudi misle da muškarci ne bi trebali da rađaju decu, to je svet u kojem živimo, stoga mislim da svet od mene očekuje da ću se osećati manje muževno, ali to kod mene nije slučaj. Trudnoća je bilo predivno iskustvo za mene - rekao je on.

Kris je rekao da nije imao nameru da doji pa je mrzeo činjenicu da su mu grudi porasle.

- Nakon što sam se godinama trudio da ih izravnam, ostao sam u agoniji, jer su bile veće, nego pre - rekao je on.

Ni Kris ni Ejmi nikad neće zaboraviti trenutak kad se rodila Hajden.

- Nisam mogao da verujem da smo postali roditelji. Oboje smo plakali držeći je u rukama jer su naše molitve napokon uslišene - rekao je Kris.

On je bio primoran da doji Hajden jer, Ejmi nije proizvodila mleko iako je uzimala hormone koji podstiču proizvodnju mleka i pila je kontracepcijske pilule kako bi zavarala svoje telo da je trudna. Trudnoća je samo učvrstila Krisovu odluku da postane muškarac, prenosi Miror.

- Znam da bih zbog toga postao bolja i srećnija osoba, potpuna osoba, stoga sam započeo medicinsku promenu. Kad se Hajden rodila nisam hteo da se ona boji same sebe i bitno je da joj oblikujem ponašanje - kazao je Kris.

Par je znao da želi drugo dete, budući da nije bilo medicinskog razloga zašto Ejmi ne može zatrudneti, pokušali su opet i uspeli.

U oktobru 2015. godine Kris je započeo svoju medicinsku transformaciju. Nakon toga je u januaru 2016. godine počeo da prima deset injekcija testosterona dnevno, a Ejmi je zatrudnela isti mesec kada je on počeo sa svojim tretmanom.

- Bilo je drugačije kad sam ja bila trudna jer sam imala muža koji je to prošao pre mene. Bio je prepun razumevanja, jer je znao kroz šta prolazim. To je povlastica koje nemaju mnoge žene. Naša prorodica prošla je neverovatno putovanje i imamo dvoje predivne dece, a Kris je napokon srećan u svom telu - kazala je Ejmi.

Kris je izjavio kako će ići na redukciju grudi, to jest na uklanjanje grudi, ali neće operisati polni organ, niti će ukloniti reproduktivni sistem jer nije isključio opciju da rodi treće dete, prenosi Miror.

Pogledajte video:

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA