SILOVAO MAJKU: Tražio da mu poljubi penis - pa joj pokidao odeću!

Kris Musadini (28) iz Zambije, pre nego što je silovao majku zatražio je da mu poljubi genitalije, da bi zatim - milujući joj butine - zatražio da legnu zajedno u krevet. Kada je majka odbila njegove zahteve, pokidao joj je odeću i usta zapušio krpom, nakon čega ju je silovao

  • 5

Majku troje dece (47) iz Zambije silovao je njen najstariji sin Kris Musadini (28), koji je bio pod uticajem droge. U izjavi sudu, majka je istakla kako je ona napaćena duša.

- Ovo više nije moj sin, on se pretvara u monstruma! Molim Boga da ga ostave u pritvoru što duže, ako se vrati kući ubiće me - rekla je majka i dodala da je ovo drugi put da ju je sin silovao.

Kako je saopštila majka sudu, Kris se svakodnevno drogira lepkom i puši mbanu, posebnu vrstu trske, koja izaziva halucinacije. Prepričavajući nemili događaj, majka je istakla kako je tog popodneva ona spavala u dnevnoj sobi. Kris je otišao u svoju sobu iz koje se ubrzo vratio potpuno go.

Majku je Kris probudio udarcem po glavi i rekao kako oseća bol u genitalijama. Zatražio je da poljubi da prođe. Kada je majka to odbila da uradi, Kris ju je optužio da je ukrala njegovu ćebad, i zahtevao je da legnu zajedno ispod jednog pokrivača kako bi bilo toplije.  Dok ju je ubeđivao da legne sa njim, počeo je da je miluje po butinama, priseća se majka.

- Molila sam ga da prestane i rekla kako ću mu doneti koliko god hoće prekrivača, ali on je nastavljao, u jednom trenutku mi je zapušio usta krpom i legao na mene cepajući mi odeću - uplakana je rekla majka na sudu.

Da stvar bude gora, Kris je izjavio kako ovaj put nije razmišljao o posledicama seksa sa majkom i da će ubuduće kupovati kondome kad bude stupao u odnos sa njom.

Nasuprot ovoj izjavi, majka se sina javno odrekla na sudu i rekla kako ne želi više da ga vidi.

- Ne želim više da ga vidim, neka ostane što duže u pritvoru - rekla je prestravljena majka.

(I. Danić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA