Pokušao je da pobegne iz zatvora i prerušio se u ženu. Čim je obuo štikle i progovorio, odmah su ga uhvatili (FOTO)

Čak se postarao da nabavi i lažne grudi, naočare za sunčanje, kao i da nalakira nokte i stavi rumenilo

  • 2

Ubica Francisko Herera Aguerta (55) iz Hondurasa pokušao je da pobegne iz zatvora tako što se prerušio u ženu, ali je uhvaćen nakon što je policija primetila da hoda čudno i priča muškim glasom.

Filmski scenario bekstva 200 robijaša iz zatvora: Iskoristili su jutarnju molitvu i provalili kapiju blizu džamije! (FOTO)

Obučen u dugu žensku suknju, bluzu sa dekolteom i plavu periku, Herera se čak postarao da nabavi i lažne grudi, naočare za sunčanje, kao i da nalakira nokte i stavi rumenilo, kako bi iz zatvora sa maksimalnom sigurnosti San Pedro Sula izašao zajedno sa ostalim članovima porodice zatvorenika nakon posete.

On je planirao da se predstavi kao žena Jakinta Elvira Arauho, koja je ostavila svoja dokumenta kod čuvara nakon što je ušla u zatvor u nedelju popodne.

Međutim uprkos svom njegovom trudu da izgleda kao žena, Herera je očigledno zaboravio da priča kao žena i bio je uhvaćen kada je uzimao dokumenta kod stražara na izlazu, koji su potvrdili da su posumnjali u identitet žene i dok im je prilazila "obzirom na to da je čudno hodala na štiklama", piše Dejli mejl.

Foto: Police Foto: Police

Definitivno je razotkriven kada ga je stražar zamolio da skloni naočare za sunce, kada je shvatio da "i pored sve šminke i truda nije bilo sumnje da je u pitanju muškarac".

Herera Aguerta je inače lider bande poznatiji i kao Don Chico, a u zatvoru je od septembra 2015. zbog ubistva i zloupotrebe oružja.

Zvaničnici zatvora poručuju da će zatvorenik biti kažnjen zbog pokušaja bekstva i da će možda biti premešten u ozloglašeni El Pozo zatvor u Santa Barbari, poznatiji kao najopasniji zatvor u Hondurasu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA