Valeriju zovu "ljudska Barbika": Bavila se crnom magijom i udala se za Kena, ali ne želi seks! Sve postaje jasno kad je vidite u vešu bez šminke (FOTO)

Njeni fanovi su šokirani koliko se za nekoliko godina transformisala

  • 15

Ukrajinski model Valerija Lukjanova (31) postala je poznata širom sveta pre četiri godine kada su se na društvenim mrežama pojavile njene fotografije. Zbog svoje duge plave kose, tankog struka i porcelanskog tena prozvana je "ljudskom Barbikom". Ljudi su bili šokirani njenim izgledom, ali se većina slaže da je svaka njena slika pravo umetničko delo.

NIKAD NISAM IMALA SEKS, JER SAM LUTKA: Dramatična ispovest ljudske Barbike

Ona je istakla da je sve na njenom telu pravo, osim grudi i da se njen izgled nije mnogo promenio od njene 14. godine. Međutim, neke njene fotografije iz mlađih dana ne idu u prilog toj teoriji, prenosi daily.bhaskar.com.

Njeni fanovi su šokirani koliko se za nekoliko godina transformisala. Ona je njima priznala da je bila veštica i da je praktikovala crnu magiju dok nije otišla na operaciju grudi koja joj je promenila život.

Želeći da dokaže da govori istinu ona je podelila i neke slike na kojima je bez šminke. To je donekle imalo i kontraefekat, jer je pokazala i koliko joj je šminke potrebno da bi održala postojeći izgled.

Podsećamo, da je Valerija u braku sa “Kenom” Dmitrijem Škrabovim, ali je naglasila da ne želi da ima seks. Tvrdi da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

Ona sa svojim suprugom živi u “otvorenom braku”, a kaže da se nalazi u “paralelnom univerzumu u kojem nema polova i u kojem nema dece”.

Pre dve godine se aktivno posvetila vežbanju i istakla je da joj je želja da bude poput Amazonki, drevnih ratnica iz grčke mitologije.

O njenim fotografijama sa plaže se konstantno priča, a njeni fanovi smatraju da joj se želja ostvarila.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Patriot

    11. maj 2017 | 19:31

    Bolesna , Psiho !!!!

  • Суд

    11. maj 2017 | 13:09

    Која сврха бити са таквом рибом а неимати сех.???

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    11. maj 2017 | 18:48

    Боже помози јој!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA