≫ 

Makronova 24 godine starija žena SKINULA Melaniju: Ovo je bila prva kritika, a druga oštrija je stigla čim su joj videli kolena (FOTO)

Strukirana jakna sa zlatnim dugmićima i haljina u istoj boji značajno su doprineli savršenom izgledu prve dame Francuske, a štikle u bež boji su samo dodatno upotpunile kombinaciju

  • 8

Brižit Tronje Makron (64) je juče na inauguraciji svog muža Emanuela Makrona privlačila brojne radoznale poglede, a sve zbog svoje odevne kombinacije, prenosi Dejli Mejl.

"Šarli Ebdo" novom karikaturom Makrona i njegove žene razbesneo Francuze, a naročito Francuskinje! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ona se pojavila u bebi plavom kompletu "Luj Vitona" iz najnovije kolekcije, a ono što je svima zapalo za oko jeste sličnost sa toaleletama koje su nosile američke prve dame Melanija Tramp i Žaklina Kenedi na ceremonijama inauguracije svojih muževa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Profesorka i njen muž Emanuel Makron, pristigli su juče u Jelisejsku palatu, gde je novom predsedniku Francuske vlast predao odlazeći lider Fransoa Oland.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Strukirana jakna sa zlatnim dugmićima i haljina u istoj boji značajno su doprineli savršenom izgledu prve dame Francuske, a štikle u bež boji su samo dodatno upotpunile kombinaciju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mnogi su ipak komentarisali da je iskopirala Melaniju Tramp koja je na američkoj inauguracije u januaru nosila bebi plavu haljinu "Ralfa Lorena".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Žaklina Kenedi je nosila bledo plavo odelo i rukavice na ceremoniji inauguracije Džona Kenedija 1961. godine, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Veliki broj Francuza smatra da "baka" Brižit ima dobar ukus i oko za mladalački stil. Ona voli skupu dizajnersku odeću, a njena omiljena marka je "Luj Viton".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Šantel Zniderik, nagrađivani stilista, kaže da prva dama ima "šik izgled o kojm žene mogu samo da sanjaju".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ona se oblači klasično i dobro prilagođava različtite stilove, a ovakve haljine upravo odgovaraju njenoj figuri. Takođe, ona dobro izgleda i u uskim pantalonama - rekla je ona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Međutim, pored pohvala pretrpela je kritike zbog dužine svoje haljine. Naime, njena haljina je išla nekoliko centimetara iznad kolena, a medijski natpisi sugerišu da je trebala da se odluči za manje "rizičnu" dužinu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posebnu pažnju na inauguraciji je privukla i Brižitina ćerka Tifani, koja je na prijem došla u pratnji svog supruga.

Ona je posebno bila zastupljena u medijma poslednjih dana jer je branila svoju majku, istakavši da su napadi na nju proizvod ljubomore političkih protivnika.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tifani je inače na listi stranke Emanuela Makrona "Republika u pokretu", kao kandidatkinja na parlamentarnim izborima, a o majci je progovorila jer smatra da su je zasuli seksističkim uvredama na račun njenih godina.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U intervjuu neposredno pre inauguracije novog francuskog predsednika u nedelju, rekla je za francusku televiziju BFMTV: "Mislim da ne može ostati ravnodušni prema tome i premda ne želim davati na važnosti ljudima koji su sposobni da iskonstruišu tako nešto, neverovatno je i nečuveno da se u Francuskoj u 21. veku događaju takvi napadi. Sigurno tako nešto ne bismo usmerili prema muškom političaru ili prema partneru političarke. Zato mislim da je u osnovi svega ljubomora i da je sve to vrlo neukusno i neprimereno", piše Gardijan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • XYZ

    15. maj 2017 | 11:49

    Uredu, ljuba je ljubav, ali baba mu baš i ne ide uz karijeru. Mora svuda da je predstavlja i kaže to mi je supruga, kad ne bi rekao svi bi mislili, da mu je mama.

  • Stefan

    15. maj 2017 | 11:59

    Koliko znam prva dama Francuske nikada nije rekla da je manekenka niti treba uopšte da bude bitan izgled kada je reč o prvoj dami.

  • Začuđena

    15. maj 2017 | 22:49

    Nije ni blizu Melanije, pogrbljena, bez seksepila, harizme,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA