≫ 

Kamera je snimila ovu kucu kako se ušunjala u bolnicu: Ubrzo su saznali dirljiv razlog zbog čega je to uradila (VIDEO)

Poznato je da psi imaju jako dobar njuh, ali porodici Frenk je nejasno kako je malena pronašla svoju vlasnicu koja je bila udaljena nekoliko kilometara od kuće

  • 4

Nensi Frenk je ležala u bolnici i oporavljala se od operacije u kojoj su joj odstranili tumor. Bili su to stresni dani za nju, njenu porodicu, ali i za psa Sisi koji se odjednom sam pojavio u bolnici.

 

ŽIVOTINJE SU ČUDO: Mačka već godinu dana živi na grobu preminule vlasnice! (VIDEO)

 

Nadzorna kamera je snimila psića kako se ušunjala u zgradu bolnice, a najčudnije od svega je činjenica da su Nensi i njena porodica živeli nekoliko kilometara od bolnice. Mala Sisi je očito imala pravu uličnu avanturu.

 

Ostali ukućani su rekli da je nestala nekoliko sati pre nego što se pojavila ispred bolnice, a objasnili su i kako je morala da pređe bar 15 do 20 ulica kako bi došla do bolnice u kojoj je ležala njena vlasnica, objavio je AP, a preneo Index.

 

 

Poznato je da psi imaju jako dobar njuh, ali i dalje im je nejasno kako je malena pronašla svoju vlasnicu koja je bila udaljena nekoliko kilometara od kuće.

 

Nensi je naravno bila jako iznenađena i srećna pa je odmah javila porodici da ju je posetila mala Sisi.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA