≫ 

B92 u vestima sahranio Šona Konerija umesto Rodžera Mura: Sve je otkriveno na 0.07 minuta (VIDEO)

Naravno, ova greška je odmah uočena na društvenim mrežama!

  • 5

Vest o smrti proslavljenog britanskog glumca Rodžera Mura, koga znamo iz serijala o tajnom agentu "007" Džems Bondu, očigledno je uneo pometnju na TV B92 koja je umesto njega "sahranila" Šon Konerija. Naravno, ova greška je odmah uočena na društvenim mrežama!

FENOMENALNI BOND, ŠARMANTNI SVETAC: Najbolje uloge Rodžera Mura (VIDEO)

Naime, u Vestima ove televizije koje je vodila Ivana Konstatinović, u prilogu povodom objave smrti ser Mura insertovan je film u kome vodeću ulogu igra prvi Džems Bond _ Šon Koneri.

Inače, dva glumca povezuje interesantna priča vezana za uloge za najčuvenijeg MI6 špijuna.

Printskrin: B92 Printskrin: B92

Naime, kada je pisan scenario za prvi film o tajnom agentu Džejmsu Bondu, za glavnu ulogu je bio predviđen Rodžer Mur. Međutim, on je bio zauzet obavezama snimanja serije „Svetac“, pa je uloga ponuđena Šonu Koneriju. Kada je 1973. godine Koneri „zbog starosti“ prestao da glumi naslovnu ulogu ovog serijala, uloga je „vraćena“ Rodžeru Muru, iako je stariji od Konerija.

Zbog svog „nasleđa“ je karijeru kao agent Bond počeo uz etiketu „čovek koji je nasledio Šona Konerija“, a zbog šest snimljenih filmova o tajnom agentu Bondu (poslednji „Pogled na ubistvo“ 1985. godine) istu Bond-karijeru završio sa etiketom „jedan film više“ (kada je snimao ovaj film imao je 57 godina).

Video pogledajte ovde, naravno, obratite pažnju na 0.07 sekvencu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA