≫ 

Bahata svadba od 5 miliona evra: Sve pršti od luksuza kad mama milijarderka plati venčanje, hoda se po zlatu i služe nestvarna jela (FOTO) (VIDEO)

Porodica je rodbini i prijateljima iz njihove rodne Nigerije platila put i osigurala smeštaj

  • 13

Folorunso Alakija jedna je od najbogatijih žena na svetu čije se bogatstvo procenjuje na više od 1,7 milijardi evra, pa ne čudi da je venčanje njenog sina Folarina bilo jedno od najraskošnijih koje je svet ikad video.

 

Tramp nepozvan upao na svadbu na kojoj nikog nije znao: Plesao je sa mladom i fotografisao se sa svima! (FOTO) (VIDEO)

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

 

Folarino je oženio iransku lepoticu Nazanin Jafarin u palati Blenheim u Oksfordšireu, a procenjuje se da je na venčanje potrošeno nešto više od 5,3 miliona evra.

 

Sala je bila ukrašena sa čak milion belih ruža, raskošna torta je takođe bila ukrašena sa stotinama ukrasnih belih ruža, a goste je zabavljao Robin Tik koji je za nastup dobio oko 168.000 evra.

 

Na mermerni pod su ugravirali svoje inicijale u zlatu, što ih je koštalo oko 221.000 dolara. Gosti su uživali u najukusnijim delikatesima poput tartufa, pačjih jaja, jestivog cveća, šampanjca...

 

  A post shared by Temi Otedola (@jtofashion) on

 

Porodica je rodbini i prijateljima iz njihove rodne Nigerije platila put i osigurala smeštaj, a isti tretman imao je i Robin Tik kojem su platili put iz SAD-a, prenosi Dejli Mejl.

 

Folorunso Alakija bogatstvo je stekla na naftnim poljima, a Forbes ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi, kao i najbogatijom ženom u Nigeriji. Na listi najmoćnijih žena sveta se nalazi na 80. mestu.

A post shared by Temi Otedola (@jtofashion) on

 

 

Nazanina majka (51) je proglasila bankrot 2014. godine, a njen brat je završio u zatvoru zbog toga što su ga uhvatili da vozi pod dejstvom kokaina.

 

Mlada je javnosti poznata po kratkoj vezi sa bratom Kim Kardašijan, Robom. Folarino je već ranije bio oženjen i iz tog braka ima ćerku, a supruga mu je preminula od raka pre šest godina.

 

Više fotografija pogledajte OVDE.

 

Pogledajte video:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Šumadinac

    14. jun 2017 | 21:09

    Ahha koji džiberi, deca umiru i istoj toj Nigeriji bez vode i od gladi, a seljancura pravi svadbu 5mil, jadni li su, znaju li da ce odgovarati za svaki dolar koji su iscrpeli iz te iste Nigerije i delili sa britanskim zlotvorima

  • xxxx

    14. jun 2017 | 23:36

    Mama pošteno stekla na naftnim poljima nigerije, pokrali tamo onu bijedu, narod umire a troši teško zaradjene pare na luksuz

  • Cika Velja

    14. jun 2017 | 23:18

    Za 5 mil. evra da jedem cvece? E pa ne bi ni badava,a da su mi te pare,svi cigani tog dela svete bi kod mene jeli pili i igrali,pa nek pricaju dok ih ima,a niko ni praznih ruku ne bi kuci otisao! Sreca je usreciti druge ljude,ja sam takav,drugi kako hoce!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA