≫ 

Putin progovorio o svojim unucima: Jednog sam dobio nedavno i ne želim da žive kao prinčevi! (VIDEO)

Putin je o svojim unukama prvi put progovorio tokom intervjua koji je uradio sa američkim režiserom Oliverom Stounom

  • 2

U toku je godišnja konferencija za štampu predsednika Rusije Vladimira Putina u okviru koje on ogovara na pitanja građana. Većina pitanja se tiču posla, plata, obrazovanja, zdravstvene zaštite, kao i predstojećih predsedničkih izbora. Pitanje koje verovatno najviše sve zanima postavila je voditeljka, a tiče se njegovih unuka.

(BLOG UŽIVO) Direktna linija sa Putinom: Rusiji uvek uvode sankcije kada vide da smo im postali konkurencija (LIVESTREAM)

- Moje ćerke žive u Rusiji i imam unuke. Žive normalni život, ćerke se bave naukom i obrazovanjem, ne bave se politikom. Što se tiče unuka, jedno ide u vrtić i ne želim da raste kao princ, želim da žive kao normalni ljudi. Ako im kažem imena biće pod javnim svetlom, koji bi im pokvario razvoj. Imam jednu novost da vam kažem, moje drugo unuče rođeno je nedavno - rekao je Putin.

Podsećamo, da je Putin o svojim unukama prvi put progovorio tokom intervjua koji je uradio sa američkim režiserom Oliverom Stounom.

Do tada je izbegavao da priča o svojoj porodici ali je za tu priliku napravio izuzetak. Rekao je da mu je izuzetno žao što nema dovoljno vremena da se igra sa njima.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Za ćerke je rekao da živi u Rusiji, da nikada nisu menjale prebivalište i da rade i studiraju. Istakao je da se izuzetno ponosi njima i da svaka od njih govori po nekoliko jezika.

Pogledajte kako je Putin pričao o svojim unucima:

Pratite uživo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA