≫ 

Samo za one bahate: Prada lansirala SPAJALICE, koštaju tričavih 160 evra po komadu! (FOTO)

Spajalice koje jedu novac....

  • 3

Mnoge stvari u životu možete kupiti za 160 evra (185 dolara), ali kad malo bolje razmislite, ukoliko volite markirane stvari, sigurno je najpametnije da za te pare kupite - jednu spajalicu.

Svet dobio prvu bebu čiji je pol NEPOZNAT (FOTO)

Ali ne bilo kakvu spajalicu, već specijalnu spajalicu za papir dizajniranu od strane čuvene marke Prada. Pomenuta cena važi za samo jednu spajalicu, koja je napravljena od čistog srebra i na sebi ima čuveni Prada logo.

Foto: PRADA/BARNEYS Foto: PRADA/BARNEYS

Ali umesto da drži vaše papire, ona će držati vaš novac, ili bar ono što je od njega ostalo nakon što ste potrošili veliku količinu istog kupujući spajalice ovog ekskluzivnog brenda.

Ovako, ali i mnogo oštrije, korisnici Interneta osudili su kako proizvodnju, tako i reklamiranje i kupovinu Pradinih spajalica, budući da na svetu postoji toliko siromaštva i gladi da većina ove spajalice smatra besramnim potezom modnog magnata.

Ovo su samo neki od komentara:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja vvvv

    4. jul 2017 | 19:08

    Ma budala uvek ima. Tako da ce i to neko kupiti. Samo sto je sitan LOGO. Morace svakone da naglase sta su stalivi na papir. Oni to kupuju ne zbog sebe, nego da bi se folirali pred okolinom. To je bolest, nije njima lako.

  • (O.o)

    4. jul 2017 | 19:27

    Ako nekom duguješ 160€, zakačiš spajalicu na parče papira i napišeš dug je vraćen...

  • mici

    5. jul 2017 | 14:11

    Jelena Karleusa ce sigurno kupiti prvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA