≫ 

Dečak (16) se oženio bakom (71): Pretili da će da se ubiju ako ih spreče da budu ludo zaljubljeni (FOTO) (VIDEO)

"Mi smo toliko zaljubljeni i toliko se volimo da ne želimo da živimo ako ne možemo da živimo zajedno"

  • 9

Tinejdžer Selamat Rijajadi sa svojih 16 godina oženio je 71-ogodišnju Rohaju, dvostruku udovicu, i to uprkos žestokom protivljenju indonežanske zajednice.

 

Htela je da bude NAJDEBLJA ŽENA na svetu, imala je 300 kg, rešila je da smrša i danas izgleda OVAKO (FOTO) (VIDEO)

 

Ovaj čudan par pretio je da će izvršiti samoubistvo ukoliko im njihove porodice ne dozvole venčanje. Oni su se naposletku venčali u svom domu u selu Karangendah na Južnoj Sumatri.

 

 

- Mi smo toliko zaljubljeni i toliko se volimo da ne želimo da živimo ako ne možemo da živimo zajedno. A ako jedno od nas umre, umreće i ono drugo - rekao je Selamat i objasnio da su morali da traže specijalnu dozvolu od vlasnika mesta gde su se večali, zbog toga što je Rohaja već dva puta bila venčana.

 

Printskrin: Youtube/Letakkan omerishop

Printskrin: Youtube/Letakkan omerishop

 

Problem je dodatno predstavljala činjenica da dečak ima 16 godina, a zakonski minimum iznad kojeg dečaci u Indoneziji mogu da se venčavaju je 19 godina, ali prema rupi u zakonu moguće je da "religijski autoriteti" dozvole izuzetak, što se ovde i desilo.

 

Vremešna Rohaja i njen mlađani suprug Selamat, oboje muslimanske veroispovesti, su tako ušli u brak koji priznaje zajednica ali ne i država. Budući da islam ne poznaje vremenske odrednice za venčanje, potreban je bio samo pristanak roditelja u slučaju maloletnika.

 

 

Iako je tamošnja zajednica burno reagovala na ovaj slučaj, veruje se da brak nije motivisan ekonomskim razlozima niti sa željom da bilo ko koga iskoristi, kao i da je uprkos neiskustvu mladoženj on ipak svestan u kakvu zajednicu i sa kim ulazi, piše Dejli mejl.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA