Trudnicu pogodio grom i izazvao prevremeni porođaj

Na Odeljenju za intenzivnu negu klinike u Fort Majersu lekari su očajnički pokušavali da spasu život mlade majke i njenog deteta

  • 4

Megan Dejvidson (26) iz Floride nalazila se u devetom mesecu trudnoće kada ju je pogodio grom, što je izazvalo prevremen porođaj.

Gledao je u rijalitiju kako se njegova devojka porađa, pa je saznao da NIJE OTAC (VIDEO)

Na svu sreću, majka i dete su ostali u životu.

Ona je od udara groma pala u nesvest, a komšija, koji je video šta se dogodilo, odmah je pozvao hitnu pomoć.

Na Odeljenju za intenzivnu negu klinike u Fort Majersu lekari su očajnički pokušavali da spasu život mlade majke i njenog deteta.

- Skoro uopšte nije bilo oblaka, munja se pojavila takoreći niotkuda - ispričao je za ABC News jedan komšija. Drugi je odmah pritrčao, ali nije mogao da nađe ženi puls.

Met Dejvidson, žrtvin suprug, radio je u sportskoj sali u blizini kada je čuo šta se dogodilo i odmah je došao - rekao je njegov prijatelj.

Dečačić po imenu Oven rođen je sedam dana pre termina. Megan Dejvidson se polako oporavlja i u međuvremenu je izašla iz bolnice, ali za sada nema informacija o tome kako je beba, prenosi ABC News.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Abc news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA