SISE NEDELJE: Zbog XXL dojki ne može da se sagne da veže pertle! (FOTO) (VIDEO)

Manekenka Šejla Herš zavisna je od silikona. Iako zahvaljujući skoro 30 operacija ima pozamašnu šesticu, ona želi još veće dojke, koje su joj često veliki teret. - Ne mogu da trčim, a kada jedem, hrana mi uvek zapada između grudi - ističe Heršova

  • 1

Manekenka Šejla Herši (32) iz Brazila zavisna je od estetskih operacija grudi. Naime, svoju prvu operaciju imala je sa 19 godina, a za 13 godina imala je ukupno 22 operacije.

- Moje grudi su kao moje bebe, volim ih kao da su mi deca. One su nešto najbolje što mi se dogodilo u životu - kaže Heršijeva. Kada izađem, svakako privlačim pažnju. Mnoge žene su ljubomorne, jer njihovi muževi ne mogu da ne gledaju u moje grudi - dodaje Heršova.

Iako obožava svoje grudi, Heršijeva ističe da joj one često prave problem.

- Često zbog grudi ne mogu da nađem odgovarajući broj bluze, isto tako problem mi je da zavežem pertle na patikama. Ne mogu da trčim, a kad jedem, hrana mi uvek zapada između grudi. Zbog njih ne mogu da  zagrlim ćerku onako kako želim - objašnjava Heršova mane silikona.

Manekenka je dospela u žižu javnosti nakon što su je grudi, koje su joj poslužile kao vazdušni jastuk, spasile u saobraćajnoj nesreći.

Ubrzo nakon ovog događaja, Heršova je pokušala samoubistvo. To je bio drugi put da je pokušala sebi da oduzme život jer su joj lekari izvadili silikone zato što se na operaciji povećanja grudi, koja joj je bila 30. po redu, zarazila stafilokokom.

- Kao da su mi rekli da ću umreti. Nisam mogla da verujem da će morati da mi izvade silikone. Bez ovih grudi ja sam niko - rekla je manekenka.

Posle pokušaja samoubistva, jedno vreme bila je u komi. Međutim, u septembru, pošto se oporavila, opet je otišla na povećanje grudi. Sada ima veličinu 38 KKK, a planira da ode na još operacija i nada se tome da će se uskoro vratiti na veličinu 38 MMM.

Pogledajte video o Šejli Herš:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • karaula

    12. avgust 2012 | 22:59

    haos..kad bi joj probušio sise letela bi haotičnom putanjom mesec dana hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA