SEKS SA KRAVOM: Tinejdžer silovao životinju - primorali ga da je oženi (VIDEO)

Nigura Alt iz Indonezije branio se tvrdnjom da je krava u stvari bila predivna žena koja mu je udelila komplimente. Da stvar bude gora, Alt je morao da je oženi uz prisustvo sto ljudi

  • 2

Tinejdžera iz Indonezije Nigura Alta, kga su uhvatili tokom seksa sa kravom, za koju se smatra da ju je silovao, vlasti su primorale da je oženi! Naime, policija u Baliju, istakla je kako su primorali dečaka na ženidbu kako bi shvatio da to više ne sme da radi.

Optužen za zoofiliju, Alt se branio, tvrdeći da je krava u stvari bila predivna žena koja mu je udelila komplimente. Da stvar bude gora, Alt je morao da je oženi uz prisustvo sto ljudi.

Međutim, od šoka i pretpostavljamo sramote, Alt se tokom ceremonije onesvestio i preminuo na licu mesta. Zabrinuti za sudbinu krave, koja nakon "obljubljivanja" seljacima više ne vredi, stanovnici Balija odlučili su da je najbolje da je pogube, što su na kraju  i uradili.

Pogledajte izveštaj o suludom braku:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • motherfucker

    21. avgust 2012 | 00:10

    Oooo da Bog dragi sacuva, ovaj je svjet otiso u tri pm.

  • Mile

    26. avgust 2017 | 13:53

    Saks sa životinjama je po zakonu dozvoljen u Nemačkoj ako se šivotinja ne buni. Obzirom da će mo mi uskoro u EU moše ovo biti legalno kod nas kao uslov ove zemlje za prijem u EU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA