PIJAN K'O LETVA: Uleteo viljuškarom u dnevnu sobu, pa mokrio po alko-testu! (VIDEO)

Nakon hapšenja, policajac ga je zatekao u stanici kako urinira po 300 alko-testova, koji su morali biti bačeni, a on prinuđen da plati njihovu zamenu. Osim toga, ostao je bez dozvole na devet meseci

  • 0

Rajan Skot Tompson sa Novog Zelanda urinirao je na tri stotine alko-testova tokom provere njegovog nivoa alkohola u krvi.

Tompson (26), radnik na viljuškaru, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju nakon što je uleteo u dnevnu sobu jedne starije žene.

Alko-test u policijskoj stanici registrovao je da Tompson ima tri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice.

Nakon odrađenog testa, policajac je otišao da uradi zapisnik, kada je čuo nešto što je zvučalo kao voda koja teče. Ali to što je čuo nije bila slavina.

Zatekao je Tompsona kako sedi i urinira po kutiji u kojoj je bilo oko 300 alko testova. Iako mu je rečeno da prestane, on je nastavio. Svih 300 testova moralo je biti bačeno.

Tompson je optužen za nanošenje namerne štete i morao je da plati 88 dolara za zamenu opreme koju je uništio. Takođe je optužen za nesavesnu vožnju i vožnju u pijanom stanju, a vožačka dozvola mu je oduzeta na devet meseci.

Pogledajte video:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA