LUDI ZAKONI AFRIKE: Dva geja "natečenih" penisa "sodomizovali" jedan drugog - kažnjeni sa po 500 dolara

Dva muškarca uhapšena su jer su cele noći "sodomizovali" jedan drugog dok im polni organi nisu natekli - na "crnom kontinentu" homoseksualizam je u mnogim državama još uvek zabranjen i strogo kažnjiv

  • 0

Tinovanga Piri (29) požalio se svojoj mami da je "sodomizovao" prijatelja celu noć i da mu je zbog toga natekao polni organ, koja je to prijavila nadležnim vlastima.

Nakon policijske istrage utvrđeno je da su Piri i Sidnej Magumise (35) proveli noć zajedno, zbog čega su osuđeni ili na šest meseci zatvora, ili da plate kaznu, obojica po 500 dolara.

Evo kako se sve dogodilo. U subotu uveče Sidnej je otišao u "Piki bar" na pivo. Tamo je naišao na Pirija, barmena, koji nije imao posla to veče, pa su počeli zajedno da piju. Bar se zatvarao i otišli su zajedno Pirijevoj kući.

Suđenjem je otkriveno da su proveli noć zajedno i da je Magumise oko 4 časova izjutra otišao kući. Glavni "krivac" je Pirijeva brižna majka, kojoj se sin požalio na oticanje polnog organa nakon burne noći, pa je ona to odmah prijavila.

Magumise je uhapšen i nakon što je priznao da su vodili ljubav, policija je privela i Pirija.

Naravoučenije bi moglo da bude: budite srećni što živite u zemlji u kojoj živite, i nikada mami ne prijavljujte burnu noć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA