RENT-A-KEVA: Surogat majka nosi 13. dete (FOTO)

Kerol Horlok ima dve ćerke, a pored posla u perionici, ona je i surogat majka. Do sada je rodila osam devojčica i četiri dečaka, uključujući jedne blizance i trojke. Za trudnoću prima između 16.000 i 24.000 dolara, a kao osnovni motiv rađanja ističe činjenicu da želi da usreći druge parove

  • 0

Kerol Horlok (45) iz Velike Britanije je surogat majka rekorderka! Za sedam meseci će roditi 13. dete koje će odmah biti predato jednom italijanskom paru. Međutim, ova majka nema problem sa tim i kaže da je srećna što može da pomogne ljudima da postanu roditelji.

Dovoljno joj je kada joj kažu da im je podarila najvredniji poklon i kada vidi radost na licima roditelja kada prvi put uzmu svoju bebu u naručje. Upravo je taj emocionalni trenutak razlog zbog kojeg ona to radi.

Iz dve veze ona ima i dve ćerke, koje imaju 22 i 19 godina.  Za mogućnost da postane surogat majka saznala je iz jednog novinskog članka 1995. godine, dok je radila u jednoj perionici veša.

- Iako sam bila u svojim dvadesetim, bila sam razvedena i već sam imala dve devojčice. Volela sam svoje periode trudnoće i smatrala da je jako poražavajuće kada ne možete imati decu - objašnjava Kerol.

Radom u perionici nikome ne bih promenila život, dok sada, kao surogat majka, mogu da se osvrnem iza sebe i kažem da sam pomogla mnogim parovima da ostvare svoje životne želje.

Do sada je rodila osam devojčica i četiri dečaka, uključujući jedne blizance i  trojke.

Za trudnoću prima između 16.000 i 24.000 dolara.

Ona insistira na tome da to ne radi zbog novca, već da bi pomogla ljudima, i kaže da mnogi misle da je luda zbog toga.

- Za mene je rođenje nešto neverovatno uzbudljivo, bilo da je za mene ili nekog drugog, a predaja bebe je najuzbudljiviji momenat.

Nikada mi nje bilo žao niti sam osetila krivicu. Ne vezujem se za bebu dok sam trudna, već samo kada je odgajam, što se desilo samo sa moje dve devojčice - istakla je Horlokova.

Kerol nema nikakve zahteve, osim toga što roditelje zamoli da joj jednom godišnje pošalju sliku deteta da vidi kako napreduju.

(M. B.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA