STALNA MUŠTERIJA: Za 72 godine koliko posećuje istu kafanu popio 30.000 pinti piva

Od svoje 18 godine Artur svaki dan pije pivo u svom omiljenom pabu kojeg, kako ističe, nikada nije želeo da menja. Budući da se nikada nije ženio i da nema decu, njegova svakodnevica je pune 72 godine ista - uživanje uz čašu piva u popodnevnim časovima

  • 0

Artur Rid (90) je penzionisani socijalni radnik iz Velike Britanije koji poslednje 72 godine svraća u britanski pab "Grifin". Za sedam decenija u pabu je popio ukupno 30.000 pinti piva!

Od svoje 18 godine, Artur svaki dan pije pivo u svom omiljenom pabu koji kako ističe nikada nije mogao da mu dosadi. S obzirom na to da se nikada nije ženio i da nema decu, njegova svakodnevica je pune 72 godine ista -  uživanje uz čašu piva u popodnevnim časovima.

Za svoj omiljeni pab ističe kako nikada nije želeo da ga promeni:

- Svako jutro bih ustajao jako rano, odlazio na posao, a nakon posla dolazio ovde na pivo, to mi je bio omiljeni deo dana - ističe Rid i dodaje da otkako se penzionisao, čak dva puta dnevno dolazi u pab.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA