(NE)ROĐENA ZVEZDA: Potpisali TV ugovor sa bebom u stomaku!

Roditelji Endi (34) i Šeli (35) poslali su snimak ultrazvuka agenciji Skrim, koja je njegov "talenat" odmah prepoznala i angažovala ga za emisiju dok je još bio u stomaku

  • 0

Elvis O'Konor, za mesec dana će napuniti godinu dana, a već je postao zvezda! Njegov talenat je "uočen" dok je još bio u stomaku!

Naime, roditelji Endi (34) i Šeli (35) poslali su snimak ultrazvuka agenciji Skrim, koja je njegov "talenat" odmah prepoznala i angažovala ga za emisiju dok je još bio u stomaku.

O' Konor se trenutno pojavljuje u jednoj televizijskoj emisiji kao dete profesionalnog pljačkaša Ronija.

Njegova sestra Alana (5) je takođe član agencije i redovno gostuje na dečijim kanalima. Budući da im je starije dete aktivno u medijima, roditelji su poželeli da i njihov sin dobije takvu priliku.

- Elvisova sestra je već član agencije za talente, i kada smo saznali da očekujemo bebu, poslali smo im snimak ultrazvuka. U agenciji su rekli da će ličiti na svoju sestru i da žele i njega da upišu, tako da je on praktično postao glumac emisije "Gospođa Bigs" i pre svog rođenja.

Na snimanju su ga svi zavoleli i bio je jako dobar.

Predstavnik agencije Skrim potvrdio je da su Elvis i Alana jako talentovani.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA