KRAJ KANIBALIZMU: Američka vlada se sprema za zombi apokalipsu (VIDEO)

Kompanija za obezbeđenje HALO objavila je da će oko 1.000 vojnika, policajaca, lekara i zvaničnika biti obučeno šta da radi prilikom zombi apokalipse, odnosno sledećeg slučaja kanibalizma. Tokom obuke, "navodni" zombiji će tumarati San Dijegom i maltretirati timove koji učestvuju

  • 0

Nakon niza kanibalističkih slučajeva, takozvanih napada "zombija" koji su pod uticajem droge "mirišljave soli" napadali ljude kidajući im kožu i delove tela, Vlada SAD se sprema da preduzme ozbiljne mere. Naime, kako su objavili, Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti spreman je za " zombi apokalipsu".

Takođe, spremni su i vlasnici oružja. Sada se vojne snage pripremaju za invaziju, i sledećeg meseca počinju obuku.

Kompanija za obezbeđenje HALO objavila je da će oko 1.000 vojnika, policajaca, lekara i zvaničnika biti obučeno šta da radi prilikom zombi apokalipse odnosno sledećeg slučaja kanibalizma.

Tokom obuke, "navodni" zombiji će tumarati San Dijegom i maltretirati timove koji učestvuju. Timovi će naučiti da se nose sa globalnom epidemijom, gde ljudi postaju ludi i nasilni.

Detalji još uvek nisu poznati, ali jedno je sigurno - zombiji koji učestvuju u vežbi nisu pravi.

Jedno ministarstvo je čak i objavilo da zombiji dolaze, kao pokušaj da se stanovništvo pripremi za moguću katastrofu. Da bi osigurao da niko ne bude zbunjen ovim izjavama, "Haftington post" je objavio da zombiji koji učestvuju u obuci nisu stvarni.

Pogledajte jedan od treninga pred "zombi apokalipsu":

(M. B. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA