"BOLJE DA IMA RAK": Godinu dana glumio da je gej - svi prijatelji ga odbacili (VIDEO)

Nakon što je njegovu prijateljicu, koja je gej, odbacila porodica, Timoti Kurek odlučio je da istraži sa čime se sve homoseksualci suočavaju. Pošto je priznao da je gej, prijatelji su ga odbacili, a majka je istakla da je "bolje da je dobio rak nego da je gej"

  • 0

Amerikanac Timoti Kurek (26) želeo je da napravi sociološki eksperiment i priznao je svojoj porodici da je gej iako nije. Na ideju je došao kada je pre četiri godine njegova prijateljica rekla svojoj porodici da je gej. Odbacili su je, a on ju je tešio.

- Osećao sam se kao da me neko udario. Plakala je na mojim rukama i umesto da joj pružim podršku, razmišljao sam kako da je preobratim - rekao je Timoti.

Podstaknut željom da oseti kako je ovoj populaciji i kako bi proživeo iskustva homoseksualaca, odlučio je da postane gej na godinu dana. Nakon ovog perioda, Timoti je "izašao iz ormara" i priznao porodici da je lagao.

- Svima sam rekao da sam gej. Porodici, prijateljima, poznanicima. Znao sam da moram da razumem kako je to i zato sam započeo sociološki eksperiment - objasnio je.

Timoti je dobio posao u gej kafiću, izlazio je u gej barove a jedini koji su znali za njegov eksperiment su bili tetka i blizak prijatelj koji je glumio da mu je dečko. Nakon objave, čak 95 odsto prijatelja je prestalo da razgovara sa njim, a eksperiment je najteže podnela njegova majka. U svoj dnevnik majka je zapisala "da bi joj bilo lakše da je saznala da je oboleo od raka, nego da je gej" .

- Ono što sam prožiiveo je ništa naspram onoga što prolaze ljudi koji su zaista gej. Oni ne mogu, kao ja, nakon šest ili više meseci opet postati ono što su bili. Javno priznanje da ste gej je zaista izuzetno teško - rekao je Timoti.

Pogledajte njegovu priču:

(I. D. /24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA