SEKSI PROFESORKA: Nagrađuje učenike obučena u francusku sobaricu (VIDEO)

Da bi svoj razred naterala da se popravi, profesorka iz srednje škole u kineskoj provinciji Guangsi obećala je đacima da će im raspaliti maštu ako budu najbolji u školi na narednom testu: ostalo je istorija!

  • 0

KOLIKO SE SAMO SREDNJE OBRAZOVANJE PROMENILO - od uštogljenih profesorki naših roditelja, do onih koji otvoreno koketiraju sa najskrivenijim seksualnim fantazijama svojih današnjih učenika.

Dobro je poznata stvar da se mladići "lože" na svoje profesorke, ali novina je to da to više nije tabu tema, ako je verovati vetrovima koji dolaze iz najmnogoljudnije zemlje na svetu.

- Budite najbolje odeljenje u celoj školi na narednom testu, i doći ću obučena u francusku sobaricu - rekla je jedna Kineskinja iz provincije Guangsi svom razredu.

Ostavši verna svom obećanju, pošto su posle ovakve motivacije zaista bili najbolji u svojoj školi, profesorka je pred razred zaista došla seksepilno obučena u kostim koji je raspalio maštu "njenih momaka".

"Ovo se zove dobar nastavnik!" i "ovo je profesorka koju učenici nikada neće zaboraviti" samo su neki od komentara koje su "raspaljeni" kineski adolescenti ostavljali po internetu, kada su se fotke i video-klipovi događaja pojavili.

Ceo događaj vredni i marljivi đaci snimili su kamerama svojih mobilnih telefona, ali ovo nije prvi put da se nešto slično dešava.

Premda je reč samo o fikciji, Japanci su 2009. godini snimili film "Sisata odbojka", koja prati mladu nastavnicu koja obećava odbojkaškom timu svoje škole da će im pokazati poptuno obnažene grudi ako pobede u narednoj tekmi.

Pošlo im je za rukom, a i ova profesorka je ispunila obećanje. Međutim, to je film - ovo je stvarnost! Pritom, izgleda da nije sve tako crno u školama azijskog diva.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA