BOLESNIK! Snimljen dok je devojci snimao međunožje (FOTO)

Prema japanskom zakonu, kompanije koje proizvode telefone ne smeju da omoguće opciju isključivanja zvuka kada se nešto fotografiše. Upravo zbog tog zvuka, Japanac je uhvaćen, uslikan i "okačen" na Tviter

  • 1

Ako ste ikada imali priliku da kupite telefon u Japanu (što je, mora se priznati, malo verovatno), sigurno ste primetili da iritantni zvuk kada fotografišete ne može da se isključi. Ako je verovati jednom japanskom portalu, kome zbilja nemamo razloga da ne verujemo jer nas do sada nijednom nije izneverio, kompanije koje proizvode čak i najmodernije telefone u obavezi su zakonom da onemoguće isključivanje tog zvuka.

Razlog je čista preventiva, a evo i zašto. Naime, jedan Japanac uhvaćen je u pokušaju da devojci koja je nosila suknju u metrou slika međunožje.

Prvo što ga je odalo u njegovoj nameri bio je zvuk fotografisanja a drugo to što je na licu mesta njega uslikao drugi putnik. Kada je uočio da je uhvaćen kao i da mu je pokušaj propao, muškarac je glavom bez obzira izjurio iz metroa.

Slika je ubrzo okačena na Tviter i šerovana je nekoliko hiljada puta. Posle škljocanja - nema kajanja.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA