MATORI MANEKEN: 72-godišnji Kinez oblači unukine suknje, štikle i podvezice (FOTO)

Kinez Ping Lui Kian reklamira žensku odeću koju dizajnira njegova unuka pa ga tako često možete videti u suknjama, štiklama i podvezicama. Deda koji uživa u poziranju postao je apsolutni viral na internetu odmah po objavljivanju kolekcije i na taj način je unuci omogućio odličnu reklamu

  • 1

Ping Liu Kian (72) prvi je kineski stariji model koji reklamira garderobu koju dizajnira njegova unuka. Ono što je nesvakidašnje je to što Kian ne reklamira mušku garderobu već isključivo žensku pa ga tako često možete videti u suknjama, štiklama pa čak i podvezicama!

 

 

Naime, Kianova unuka je modni kreator pa je tako jednog dana dok je pripremala kolekciju Kian odlučio da isproba nekoliko odevnih kombinacija, ni ne pomišljajući na to da će brzinom svetlosti postati viral na internetu i najbolja reklama ženske garderobe.

 

Unuka je očigledno "iskoristila"  dedu kao dobar markertinški trik jer je on u ženskoj garderobi ubrzo postao apsolutni hit, a o kolekciji njegove unuke se za samo nekoliko dana već uveliko pričalo.

 

 

- U početku sam mislila da će čitav projekat  izgledati kičasto i da će ljudi drugačije gledati na nju ako vide muškarca u ženskoj garderobi, ali deda mi je u stvari najbolja reklama - rekla je unuka Kianova i dodala kako Kian obožava da pozira.

 

(I. D. )

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA