SEKSI PROFESORKA: Gole fotke slala učenicima (FOTO)

Na svom nalogu na Tviteru, pored golih i polugolih fotografija koje je kačila, Karli Mekkini (23) iz Kolorada je pričala i o konzumiranju marihuane. Tvrdi da se šalila, i da je nalog parodija. Nalazi se pod privremenom suspenzijom

  • 16

BEZOBRAZNICA! Karli Mekini, 23-godišnja profesorka iz jedne američke srednje škole u Aurori, savezna država Kolorado, nalazi se pod suspenzijom dok traje istraga o njenom ponašanju nakon što je jedna lokalna TV stanica pokazala gole fotografije koje je dotična delila sa učenicima (i celim svetom) putem svog Tviter naloga, koji je u međuvremenu ugasila.

"Gola. Mokra. Naduvana", "tvitnula" je ona jednom prilikom.

Pored toga, "tvitovala" je i o konzumiranju marihuane.

"Gledam kako hapse ljude zbog droge na parkingu. Smešno je, jer sedim u svojim kolima i duvam travu", pisala je mlada profesorka.

Seksi profesorka je potvrdila da stoji iza tog naloga, ali kaže da je on parodija i demantovala je da je istina da je pušila kanabis.

Prema pravilima distrikta u kome se nalazi, kao zaposlena u školi može na društvene mreže da kači šta god želi sve dok to nisu službene stranice obrazovne institucije u kojoj se nalazi.

Međutim, čak i ako prođe bez kazne i duže ili trajne suspenzije, šteta je već načinjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vlado

    30. januar 2013 | 15:02

    Hocu ovakvu profesoricu!

  • Zeljko

    30. januar 2013 | 15:11

    Ne znam o kakvoj steti pricate. Kada sam ja imao 14 godina PLAKAO SAM ZA profesorkom koja bi mi slala obnazene fotografije i poklanjala dzointe. Kad malo bolje razmislim :) i dalje bi voleo da upoznam jednu takvu! Carica a svi vi ljubitelji alkohola i narkofasisti mozete da joj poljubite to d*pe u tangama slatko...

  • pecenje

    30. januar 2013 | 14:53

    Nisu joj losi ledjni misici za profesorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA