STRAHOSMEH: Top 5 najšokantnijih skrivenih kamera (VIDEO)

Tigar koji vas dočeka na izlazu iz lifta, devojčica koja glumi duha i pacov u svlačionici samo su neke od kontroverznih skrivenih kamera. Pogledajte na šta su sve spremni Brazilci, Japanci i Italijani

  • 4

Funkcija skrivenih kamera je da nas nasmeju i zabave, ali nije isključena ni situacija kada se od istih prestravimo i čak saosećamo sa učesnicima. Predstavljamo vam Top 5 zastrašujuće-zabavnih skrivenih kamera:

1. DUH U LIFTU

Jedna od ubedljivo najpotresnijih koja se skoro pojavila je brazilska reklama u kojoj je glavni akter devojčica, koja nosi lutku i koja se pojavljuje kao duh u trenutku kada se u liftu ugasi svetlo. Mnogi su komentarisali kako bi im u ovoj situaciji srce stalo, a vi procenite sami i zapamtite da je u pitanju samo skrivena kamera, a ne realna situacija.

2. PACOV U GARDEROBI

Jedna od manje potresnih, ali veoma gadnih je, pogodićete, opet brazilska, a radnja se dešava u jednom butiku. Naime, u trenutku kada kupci koji su u ovom slučaju najčešće žene uđu u svlačionicu da probaju odeću, iz režije im puste pacova na baterije koji ušeta u istu. Reakcije su različite, ali je najčešća ona u kojoj žene u vešu prestravljeno izleću iz svlačionica.

3. TIGAR NA IZLAZU IZ LIFTA

Jedna od odabranih je svakako italijanska skrivena kamera u kojoj je glavni akter tigar, i to pravi! Naime, radnici jedne zgrade ulaze u lift i odlaze na sprat na kojem ih dočekuje tigar. Iako uspaničeno pokušavaju da zatvore vrata lifta i da se spuste na neki drugi bezbedniji sprat, to im baš i ne ide od ruke. Reakcije su različite, bacite pogled!

4. STANI, SMRT TE JURI!

Možda manje stresnija, ova skrivena kamera je ipak učesnike preplašila na smrt. Naime, u trenutku kada osoba bez glave ušeta u autobus u kojem se nalazi jedna osoba, ista prebledi i počinje da beži. Takozvana smrt je uporna, pa i po izlasku iz autobusa nastavlja da juri aktere. Nadamo se da im se pre mogućeg srčanog napada kaže da je u pitanju skrivena kamera.

5.  KAD TRČE JAPANCI, TRČE SVI!

I za kraj jedna komična skrivena kamera, a složićete se da bi ovakav sadržaj trebalo sve da imaju. Ovde se išlo na konformizam učesnika. Naime, u Japanu dvadesetak aktera juri po ulicama sve dok ne nalete na potencijalnu žrtvu. Reakcije su različite, a najčešća je ona u kojoj Japanci panično trče a da ni ne znaju zašto.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jigy

    2. februar 2013 | 23:29

    3. skrivena kamera je RUMUNSKA skrivena kamera.....a ne italijanska...... Velika je razlika izmedju ta 2 jezika..... Btw,svaka cast za prilog.....slatko smo se nasmejali :)

  • mimi

    4. februar 2013 | 21:04

    hahahaha...:D Nasmejah se do suzaa...:'D

  • StefanLe

    4. februar 2013 | 21:07

    Meni nedostaje Pazi nameštaljka sa trećeg kanala...po njoj su i naši napravili Nemoguću misiju. Inače, moj favorit je četvrta XD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA