RIBETINA: Žena sa najdužim nogama na svetu (FOTO)

Dužina nogu Svetlane Pankratove (41) dostiže 132 santimetra, a kupovima pantalona joj, sigurno, predstavlja pravu noćnu moru. Na Trafalgar skveru u Londonu 2008. godine slikala se sa najnižim čovekom na svetu He Pingpingom, koji stoji tik uz rub njene suknje

  • 5

Ako ste niskog rasta, sasvim sigurno ne biste poželeli da stanete pored ove Ruskinje, čija je dužina nogu ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Svetlana Pankratova (41) ima najduže noge na svetu, pošto dostižu 132 santimetra. Dakle, kupovina pantalona joj, sigurno, predstavlja pravu noćnu moru.

Pankratova je rođena u Volgogradu u Rusiji, a sada živi u Severnoj Virdžiniji u SAD. Visoka je 195 santimetara i trener je košarkaškog tima u lokalnoj gimnaziji.

Na promotivnoj slici Ginisove knjige rekorda, koja je zabeležena na Trafalgar skveru u Londonu 2008. godine, Svetlana je fotografisana sa najnižim čovekom na svetu He Pingpingom, koji stoji tik uz rub njene suknje. Slika je obišla svet i privukla pažnju javnosti.

Život sa najdužim nogama ipak nije bio lak, priznala je Svetlana lokalnoj televiziji.

- Nije bilo lako, jer su me deca zadirkivala. Oni zadirkuju uvek kad nešto nije uobičajeno, to jest, kada je drugačije, tako da su me dosta podbadali zato što sam visoka - rekla je Svetlana, koja sada uživa u slavi.

(M. R. / Izvor: Huffingtonpost.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Fakbuk

    13. mart 2013 | 19:59

    Neko je lose odradio photoshop, znaci uopste ne izgleda kao da su se slikali zajedno.

  • Stefan

    14. mart 2013 | 14:58

    Moja ortakinja ima noge od 110 cm. i prelepa je devojka.:D ova je sva konjasta.:D ahahaha

  • Bojana

    18. maj 2013 | 02:07

    Pa Sneki Babić ima noge dugačke 133cm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA