Tuča pijanih devojaka počela na terasi, pa završila na ulici (VIDEO)

Dve mlade Ruskinje u pijanom su stanju odlučile da uzmu pravdu u svoje ruke, a ceo tok njihovog fizičkog natezanja, povlačenja, čupanja, guranja i obaranja snimao je stanar koji živi na spratu iznad njihovog balkona

  • 3

Konflikti, fizički obračuni, ulične tuče, neverovatne saobraćajne nesreće i nesvakidašnje situacije već odavno su svakodnevnica u Rusiji. Svaku od navedenih situacija povezuje jedna stvar: alkohol!

Ovog puta, u pitanju su dve mlade devojke koje su u pijanom stanju odlučile da uzmu pravdu u svoje ruke. Početak i ceo tok njihovog fizičkog natezanja, povlačenja, čupanja, guranja i obaranja snimao je stanar koji živi na spratu iznad njihovog balkona.

Kako je u opisu video snimka napisao, konflikt se desio u 6:15 sati ujutro, a pijane devojke su uspele da prvo probude celu zgradu, a nakon toga i čitavu ulicu. Razlog nesporazuma koji su odlučile da reše šakama nije poznat.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tuzlanski.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA