10

SPRDNJA: Devojčica se namazala kremom i misteriozno nestala!

Još jedna od šaljivih i bizarnih vesti pojavila se ovih dana na internetu po kojoj se, navodno, devetogodišnja devojčica namazala kremom za podmlađivanje i misteriozno nestala

Devojčica se maže kremom
Foto-ilustracija: Willa Products

U moru bizarnih vesti koji se danima pojavljuju u medijima izdvojila se i ova šala gde je, navodno u, Krapinsko – zagorskoj županiji, porodici Zametak misteriozno nestala ćerka jedinica devetogodišnja Maja.

Kako tvrde na sajtu biscani.net Maja Zametak (9) iz Špičkovine subotnjeg kobnog jutra igrala se bez roditeljskog nadzora, kada se namazala kremom  koja podmlađuje i nestala.

– U jednom trenutku izgubili smo je iz vida. Počeli smo je dozivati i tražiti po celoj kući. Suprug je bez uspeha pretražio celi gornji sprat, a ja sam pregledala kompletan donji deo kuće. Kad sam ušla u kupatilo, imala sam što videti. Igračke su bile svuda razbacane, a moja najnovija čudotvorna krema, koja pomlađuje deset godina, bila je otvorena i napola potrošena – rekla nam je utučena majka Mirela Zametak.

Ovaj je slučaj najmisteriozniji nestanak nekog deteta na našim prostorima. Policija već šesti dan tapka u mraku, a roditelji nikako ne mogu odgovoriti što se točno dogodilo.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Krema, Policija, Roditelj, Špičkovina
Popularni komentari
 • M
  Miloš

  Meni je ovde vest da postoji mesto koje se zove Špičkovina. Nađite tamo nekog ko se preziva Škurac i vi ste kraljevi.

 • E
  Ela

  To je bila krema koju kada namazete izgledate 10 godina mladje xD i ona se jadna vratila u p.m.

 • C
  Cika Covek

  Nek je potraze za godinu

foto dana