Mladenci razočarani poklonima, pitali goste zašto su dobili toliko malo para!

Bračni par u SAD obratio se na Fejsbuku svojoj zvanici sa svadbe i tom prilikom izrazio je svoje nezadovoljstvo malom količinom novca koju su dobili kao svadbeni poklon

  • 6

Amerikanka po imenu Tanja je sa svojim momkom prisustvovala venčanju prijateljice, a kao poklon je mladoj i mladoženji dala 100 dolara. Međutim, novopečeni bračni par nije bio zadovoljan sumom, pa je sutradan Tanji poslao poruku putem Fejsbuka.

- Prošle sedmice sam bila na venčanju poznanice, i pošto nisam u zavidnom finansijskom položaju, odnela sam 100 dolara, zajedno sa svojim dečkom - započinje priču Tanja.

- Sutradan sam dobila pismo koje glasi ovako:

"Zdravo Tanja, kako si? Samo sam htela da znam postoji li neki poseban razlog zbog kog si nezadovoljna našom ceremonijom venčanja, pošto si dala samo 100 dolara? Ovako mala suma nas je iznenadila, budući da smo platili 200 dolara po mestu, smatrajući da će gosti biti darežljiviji. Koliko ja znam, i ti i tvoj momak radite, tako da ste u mogućnosti da donesete više od 100 dolara i ne vidim razlog zbog koga niste to uradili. U svakom slučaju, kada bude tvoje venčanje, vratićemo istom merom. Srećno u svemu!"

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Beogradjanka89

    6. jul 2013 | 20:00

    Hahahahahahahahahahaha. Ovi su gori od nas Srba!

  • Vlada

    6. jul 2013 | 20:14

    Trebala je da joj kaze da nece ni da bude pozvana na njenu svadbu

  • ZakoNski

    6. jul 2013 | 20:05

    Nisam pravila svadbu a i ne idem na ta seljačka okupljanja kad pozovu. Danas se sve svodi na zaradu, tako da - zaobiđite me u širokom luku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA