HOTEL KRUZER: Zaplovite na kopnu (FOTO) (VIDEO)

Spektakularni hotel u Južnoj Koreji otvoren je 2002, a "nasukan" je na litici iznad grada Đeondonđin. Hotel predstavlja pravu turističku atrakciju jer ljudima koji se plaše krstarenja dočarava atmosferu sa prekookeanskih putovanja

  • 1

Želite da iskusite plovidbu na nekom od luskuznih kruzera bez propratnih efekata poput mučnine? Rešenje za vas jeste San Kruz hotel u Južnoj Koreji, koji je prava turistička atrakcija jer izgleda poput prekookeanskih kruzera. Hotel-brod se nalazi na litici iznad Đeondonđina u Južnoj Koreji

Spektakularni hotel otvoren je 2002. godine i jedna je od najpopularnijih destinacija za turiste, budući da uključuje restorane, salu za venčanja, noćni klub, teren za odbojku, fitnes klub, pa čak i golf teren. Hotel ima 211 soba i apartmana, dug je 65 metara, a visok 45 metara.

Gosti mogu da uživaju u luksuznim sobama i posmatraju pučinu kroz okrugle prozore, a kako bi imali što realističnije brodsko iskustvo, tokom dana se sa razglasa puštaju zvuci ptica i talasa koji udaraju u palubu, koji putnicima dočaravaju atmosferu sa krstarenja.

Napomenimo na kraju da se cene noćenja u San Kruz hotelu kreću se od 71 dolara pa na više.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA