GREŠKA U KOMPJUTERU: Avio-karte prodavali za nula dolara

Američka avio-kompanija "Junajted erlajns" saopštila je da će priznavati sve karte koje je zbog kompjuterske greške prodavala za nula dolara. Privremeno su zatvorili svoj veb-sajt

  • 0

Jedna od najvećih američkih avio-kompanija "Junajted Erlajns" saopštila je da će uvažiti karte koje je prodala za nula dolara zbog kompjuterske greške, prenosi britanski BBC.

Ta avio-kompanija je navela da nije sigurna koliko je takvih karata izdala i privremeno je zatvorila svoj veb-sajt i obustavila primanje narudžbina telefonom, pošto je otkrila grešku. Karte su izdate u četvrtak putem onlajn servisa za rezervaciju karata. Putnici koji su tako došli do karata ipak će morati da plate američku bezbednosnu taksu koja iznosi između pet i deset dolara.

Neki od američkih putnika koji su u četvrtak kupili karte za "Junajted erlajns" tako će moći da za nula dolara stignu čak do HavajaJedan od putnika koji je nameravao da iz Čikaga otputuje za Los Anđeles izjavio je da je očekivao da karta košta 800 dolara, ali se dobrano iznenadio kada je na sajtu "Junajted erlajnsa" video da karta za jednu osobu do tog grada u Kaliforniji staje svega 10 dolara.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA