Stavio joj ruku na grudi, a ona dobila otkaz!

Fotografija uslikana na letnjem raspustu došla je treneru košarkašica preko glave, na kojoj se vidi kako joj njen dečko drži ruku na grudima. Fotografija je ubrzo uklonjena sa interneta, ali to nije pomoglo da se ukine odluka

  • 2

Larein Kuk, košarkaški trener, dobila je otkaz u školi u Pokatelu nakon što je postavila sliku na Fejsbuk s dečkom Tomom Harisonom, na kojoj joj on drži ruku na grudima. Harison, ragbi trener u istoj školi, dobio je samo ukor.

Kuk je otpuštena iz srednje škole u Pokatelu, kada je lascivnu fotografiju postavila na društvenu mrežu. Fotografija je uslikana dok je par bio na odmoru, tokom letnjeg raspusta. Harison nije dobio otkaz, iako je on taj koji je stavio ruku na grudi, samo je ukoren. Fotografija je ubrzo uklonjena sa interneta. Ali ni to nije pomoglo.

Igračice i roditelji su pokušali da preinače odluku, sastali su se sa odborom škole, ali njihove molitve nisu uslišene. Portparol škole je rekao da je to "lična odluka" i nije potvrdio razloge otpuštanja.

Kukova je vodila Pokatelo srednju školu do trećeg mesta na finalnom turniru države Ajdaho, prošle godine. Harison je osvojio 10 šampionata od 1982. godine i 2000. je primljen u Ajdaho srednjoškolsku ragbi Kuću slavnih.

- Želeo bih da vam pomognem, ali ne mogu u ovom trenutku. Tužno je šta se dešava - rekao je Harison.

Žitelji Pokatela i okoline sumnjaju da je fotografiju čuvao i poslao trener suparničkog košarkaškog kluba, sa kojim Kukova ima jak rivalitet godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA