JEZIVO: Dečaku izrastao ogroman tumor na vratu! (VIDEO)

Dečaka Hozea Serana lekari su podvrgli lečenju vijagrom koja bi trebalo da spreči rast izrasline na njegovom vratu, a kompanija "Pfizer" lek mu dostavlja besplatno jer njegovi roditelji nemaju novca za lečenje

  • 4

Desetogodišnji Hoze Serano rođen je sa tumorom koji je vremenom narastao toliko da mu ugrožava disanje i vid. Ipak, lek postoji i da sve bude još bizarnije, radi se o vijagri. Naime, pokazalo se da tamo gde vijagra podstiče potenciju kod odraslih, u slučaju dece potpomaže smanjivanju izraslina.

Hoze živi u jednoj od najsiromašnijih i najopasnijih oblasti Meksika, Čivava, u gradu Sijudad Huarez. On je zapao za oko putujućem paru hrišćanskih misionara, koji su pomogli da Hoze dobije lečenje.

Mesečni račun za lečenje prelazi dve hiljade dolara, koji su za roditelje nedostižna suma novca, tako da je pomoć stigla od donatora iz čitavog sveta, koji će finansirati i operaciju koja košta čak 200 hiljada dolara.

Što se tiče leka vijagra, kompanija "Pfizer" koja ga proizvodi složila se da ga dostavlja besplatno Hozeu.

- Rečima ne možemo iskazati koliko smo zahvalni ljudima koji su nam pomogli. Nadrealno je. Izgleda kao da se san ispunio - rekla je Hozeova majka.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA