NASELJE U OBLIKU PENISA: Da li biste živeli ovde? (FOTO)

Kuće u britanskom naselju sagrađene su pedesetih i šesdesetih godina, ali je njihov oblik otkriven kada su meštani proveravali poslednje satelitske snimke na internetu

  • 7

Cene kuća u naselju u obliku penisa mogle bi da padnu nakon što je fotografija sa Google eartha otkrila da ove nekretnine liče na muške genitalije.

Meštani Mersejsajda iz Velike Britanije, strahuju da budući "lovci" na domove, posle ovog otkrića neće želeti da kupe imovinu u ovoj oblasti. Kada se pogleda odozgo na crvene krovove kuća, prosečne vrednosti 200.000 funti, jasno se vidi oblik muškog polnog organa.

Karl Hodž, stanovnik naselja, kaže da su postali predmet sprdnje čim je oblik penisa primećen na mapi, čak su urgirali da Gugl kompanija skine ovu fotografiju.

- Ko bi želeo da živi u delu koji svi ismevaju? Google earth je fascinantan i ljudi provode sate pretražujući oblasti, ali za nas je to najgora mora - kaže gospodin Hodž.

Stanovnici se slažu da bi Gugl trebao da ukloni njihovo naselje s interneta, kažu da može da bude zabavno, ali ne toliko ako hoćete da prodate kuću. Kuće u ovom naselju sagrađene su pedesetih i šesdesetih godina, ali je njihov oblik otkriven kada su meštani proveravali poslednje satelitske snimke američke kompanije.

Otkriće je došlo nekoliko dana nakon što je prvi stadion za svetski kup u Kataru korisnicima Tvitera zaličio na vaginu umesto jedra kako je planirano.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA