Zvao policiju više od 30 puta i prepričavao seksualna iskustva

Jedan Britanac završio je u zatvoru zato što je, pijan, više od 30 puta zvao broj Hitne službe i do detalja prepričavao svoje veze, afere i povremene seksualne susrete

  • 0

Neimenovani muškarac (59) iz Edžbastona u blizini Birmingema uhapšen je zbog zloupotrebe broja Hitne službe, pošto ih je zvao više od 30 puta za samo četiri sata i to da bi se pohvalio svojim seksualnim životom.

Oprateri su ispričali da ih je pijan, zvao više od 30 puta i do detalja da prepričava svoje veze, afere i povremene seksualne susrete. Kada su ga upozorili da na taj način zloupotrebljava liniju, počeo je da ih vređa.

- Zaista nas, s vremena na vreme, zovu pijani ljudi i pričaju svašta. Međutim, većina njih prestane, nakon što ih upozorimo, ali ovaj čovek je zaista preterao - rekao je inspektor Ijan Gorman.

Pošto je ignorisao upozorenja i nastavio sa pozivima, policajci su se uputili ka njemu, pošto su njegovu adresu pronašli uz pomoć identifikatora poziva.

- Nećemo tolerisati ovakve ispade, zna se čemu služe hitni brojevi - rekao je Gorman.

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA