SMRŠAO 130 KILOGRAMA: Bio je debeli tinejdžer, pa postao bodibilder (FOTO)

Mladić iz Ajove nagojio se nakon smrti oca. Jeo je uglavnom pice i hot-dogove. Sa 17 godina imao je 206 kilograma. A onda se nešto preokrenulo u njemu

  • 4

Amerikanac Rič Branskam iz Ajove učinio je neverovatan podvig i od debelog tinejdžera teškog 206 kilograma postao je zategnuti bodibilder. On je uspeo da smrša neverovatnih 130 kilograma.

A kako je sve počelo. Rič je bio potpuno normalno dete. Ipak, nakon smrti oca za kojeg je bio mnogo vezan počeli su problemi. Utehu je pronalazio u hrani.

Ubrzo nakon očeve smrt i majka mu je završila u bolnici. Momak je tada počeo da se hrani uglavnom džank fudom, jeo je isklučivo pice i hot-dogove.

Sa 17 godina Rič je imao 207 kilograma. Njegova težina počela je da mu zadaje ogromne zdravstvene probleme. Doktori su mu rekli da neće dočekati 21. godinu ukoliko ne promeni način života.

Tada je Rič prelomio.

- Ili ću umreti sa morbidnom debljinom ili ću umreti u pokušaju da skinem kilograme - rekao je sebi tinejdežr.

Krenuo je sa vežbama. Redovno je odlazio u teretanu gde je provodio sate.

Kilogrami su počeli da se tope, mladić je skinuo 130 kilograma.

On danas odlazi u teretanu šest puta nedeljno i kaže da je siguran da je i njegov otac ponosan na njega.

- Stavili smo pepeo moga oca kod fudbalskog terena pored kojeg svakodnevno prolazim. Siguran sam da je ponosan na mene - rekao je Rič.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ona

    23. januar 2014 | 16:35

    Svaka čast!!! nikad nije kasno

  • Comi

    23. januar 2014 | 17:31

    On je I dalje debeo, ali manje

  • Sofi

    7. jul 2015 | 09:47

    Sustina je u tome da je covek sebe i vise nego prepolovio i to u ovom slicaju treba ceniti. A sad da li je on jos debeo ili je kao pravi maneken, to nije bitno. Veliku je stvar ucinio za sebe i svoj zivot i svaka mu cast. A to st ce se mnogi zapitati. zaszo je docekao da dodje do tolike debljine, to je druga prica...da nije ti drugih prica , ne bi ni bilo debelih na svetu. Cestitam mu na velikoj borbi i na trudu , pre svega! Cim je toliko smrsao, to znaci da je promenio sebe, svoj nacin razmisljanja, eliminisao lose navike, a uveo dobre i da pozitivno gleda na zivot. Drugim recima- izasao je iz lavirinta koji se zove depresija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA