Radnik restorana pere noge u sudoperi sa hranom (VIDEO)

Nakon snimka fast-fud restorana u Birmingemu, koji je jedan gost podelio sa korisnicima na Jutjubu, većina stalnih gostiju je rekla da više nikada neće tamo naručiti hranu

  • 5

Zgroženom gostu fast-fud restorana "Kingstending Diksi čiken" u Birmingemu, u Engleskoj, preseo je svaki zalogaj ikad pojeden u ovom objektu, pa je snimio incident zbog kojeg više nikada ovde neće naručiti hranu.

Video snimak koji je postavljen na Jutjubu, sasvim sigurno je loš marketing za ovaj restoran, jer se veoma jasno vidi kako jedan od zaposlenih pere noge u lavabou koji se nalazi u kuhinji, pa su se korisnici nakon pogledanog snimka zapitali da li se tu pere i povrće za njihove salate.

Međutim, svaka priča ima bar dve verzije, pa je u ovom slučaju zaposleni Mohamed Azim izjavio da je čovek sa snimka zapravo rođak vlasnika restorana koji je bio u poseti. Njemu se navodno prosuo čili sos na nogu, pa nije želeo ga da razvlači po celom restoranu.

- Mi smo Muslimani i veoma smo strogi po pitanju higijene. Gradsko veće nam je dodelilo četiri od pet zvezdica za čistoću i održavanje. Inače u kuhinji postoje tri lavaboa. U dva se pere hrana, a u trećem ruke. Mi nikada ne peremo ruke tamo gde i hranu, pa je ovde reč upravo o tom lavabou - objašnjavaju zaposleni, ipak slika govori više od reči.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dinka

    24. februar 2014 | 13:50

    Po Islamu on pere noge 5 puta dnevno za namaz! Sto znaci i da su cistije nego necije ruke ...ako je zaseban lavabo, ne vidim u cemu je problem...

  • Tetreb

    24. februar 2014 | 14:06

    Pa ide da se moli i mora da pere noge jer drugog razloga ne vidim mozda je cistunac ili se uvlacio gazdi u bulju pa je sad sve masno, pa da se malo zapere.

  • Ševarice

    24. februar 2014 | 22:18

    U sudoperi sa hranom?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA