NAPALJENA: Zvala policiju da bi im iznudila seks (VIDEO)

Pijana gospođa se požalila policajcu da godinama nije imala penetraciju i da je jako napaljena, pokušavajući da od njega iznudi seksualni odnos

  • 6

Marija Montanez Kolon (58), udovica iz Floride, uhapšena je pod optužbom za seksualno uznemiravanje policajca i lažan poziv za pomoć upućen policijskoj centrali 911.

Kolonova je pozvala policijsku centralu kako bi navodno prijavlila problem sa automobilom. Ubrzo je kod nje stigla patrola, ali se ispostavilo da je reč o lažnoj dojavi i da je gospođa očigledno imala druge namere.

Naime, jednom od policajaca se požalila da godinama nije imala penetraciju i da je jako napaljena, pokušavajući da od njega iznudi seksualni odnos.

Kada je policajac napustio njenu kuću, ponovo je pozvala centralu i požalila se na odbijanje pomoći, nakon čega je privedena u policijsku stanicu.

Kada su je pitali da li se seća da joj je policajac rekao da ne poziva 911, ukoliko poziv nije hitan, ona je odgovorila da se seća, ali "kako bih ga drugačije naterala da me je*e?".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA