NAVUČENA: Ova devojka jede kilograme kečapa dnevno (FOTO)

Ibitsonova je veliki ljubitelj kečapa od malih nogu, ali zavisnik je postala pre četiri godine i sada pojede nedeljno po 3 boce, što na godišnjem nivou iznosi oko 70 kilograma, a to je prevazilazi i njenu sopstvenu težinu

  • 9

Melisa Ibitson (19), student teologije iz Linkolna u Engleskoj, jedan je od najvećih ljubitelja kečapa na svetu, a zbog svoje opsesije prema ovom prilogu jelima, može se čak nazvati i zavisnikom.

Ibitsonova jede kečap uz svaki obrok, što je najmanje tri puta dnevno, a ukoliko ruča u restoranu u stanju je da ga napusti ako se slučajno desi da su ostali bez ovog priloga.

Ibitsonova je veliki ljubitelj kečapa od malih nogu, ali zavisnik je postala pre četiri godine i sada pojede nedeljno po 3 boce, što na godišnjem nivou iznosi oko 70 kilograma, a to je prevazilazi i njenu sopstvenu težinu.

- Mojim prijateljima bude neprijatno kada u menzi tražim kao prilog hrani i po 12 kesica kečapa. Toliko ga jedem da ne smem ni da pomislim šta radim svom telu - kaže Ibitsonova.

Ona se čak i ne usuđuje da izračuna koliko novca potroši na ovo zadovoljstvo, jer jedna boca košta oko 2,5 evra, ali se dovija na razne načine kako bi prošla jeftinije. Iako joj je "Heinz" omiljeni proizvođač, radije će kupiti jeftinij brend nego da ga zbog cene ne jede uopšte.

- Kada sam živela sa roditeljima, majka se jako nervirala zbog moje opsesije. Ona ne stigne ni do prodavnice, a ja sam već pojela celu bocu - izjavila je ova zavisnica.

Za njenu ljubav prema kečapu već svi znaju, pa više njenim prijateljima nije teško da odluče šta da joj kupe za rođendan.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA