Zanimljivosti / Bizarno

Prelepu misicu je bolelo koleno, zatim je saznala da ima tumor: Izgubila je nogu, a onda su lekari pronašli način da ponovo hoda (FOTO) (VIDEO)

Sveštenik ju je silovao 5 godina, pa je jedne noći sakrila nož ispod jastuka i sačekala pravi momenat da mu ODSEČE PENIS!

Prespavao je kod prijatelja, a kad se probudio, nije mogao da ustane ni da govori. Lekari su mu se borili za život! (FOTO)

Koza kiklop: Rođena sa jednim okom i uhom, nos kao da nema. Predviđaju joj tragičnu sudbinu (VIDEO)

Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Lutka Sarita godinama teroriše jednu porodicu: Sumnjaju da je ukleta (VIDEO)

Tinejdžeri ostavili svoju bebu staru 15 dana u sobi sa pacovom: Kada je policija ušla, zatekla je najgori košmar u krevecu! (FOTO)

Brate mili! Na leđima mu je izrasla "rukometna lopta". Zlo koje je izašlo iz nje kad je prsla ne možete ni da zamislite (VIDEO)

Video je rupu i stavio penis u nju: Silovao je osinjak, pa umro!

Bucko je legao na stomak, a malo su bile dve doktorske ruke da izvade zlo koje mu je živelo u leđima (VIDEO)

Bradonja je sam rešio da "ubije" bubuljicu na nosu. Stisnuo je, zlo je krenulo, a pozliće vam od onog što je otišlo u lavabo (VIDEO)

Slika ove demonske žene iz policije će vas progoniti noćima: Prestravila je sve na Fejsbuku, a tek kad su saznali zašto je uhapšena (FOTO)