Putinova prirodna vijagra: Kupa se u kadi punoj krvi iz rogova jelena kako bi poboljšao potenciju?! (FOTO)

Nesrećnim životinjama se rogovi odsecaju bez anestezije

  • 3

Ruski predsednik Vladimir Putin (64) kupa se u krvi iz jelenskih rogova, u sklopu drevne tradicije poboljšanja potencije prirodnim putem, kako navodno tvrde tamošnji mediji.

Putin častio sladoledom svoje ministre od kusura: Samo potpredsednik vlade ga je odbio! (VIDEO)

Tako je i prilikom nedavne posete planinama Altai, ruskom predsedniku bio spremljen jelen od 70 kila, kome su naživo odsećeni rogovi da bi se iz njih izvadila krv i pripremila kupka za predsednika.

Prema informacijama iz ruskih medija, istom tretmanu pribegava i tamošnji premijer Dmitrij Medvedev.

Kako piše "kapitalist.tv", predsednik je u poslednjih deceniju nekoliko puta godišnje posećivao Altai planine, gde ovi crveni jeleni, zvani "maral" žive, a čak se oko svog muškog zdravlja konsultovao i sa stručnjakom za ovu vrstu tretmana, Aleksandrom Zujkovim, ističe se u Expert magazine.

Čak je jedna od farmi crvenih jelena na Altai planinama svoje proizvode iz jelenskih rogova opisala kao "veoma jak ekstrakt koji ojačava telesnu masu, kosti, mišiće, zube, očni vid kao i druga čula, lečeći mnoge hronične bolesti i ojačavajući potenciju".

Ovu praksu predsednika oštro su osudile ruske ali i svetske nevladine organizacije i borci za prava životinja, kao "varvarski čin prilikom kojeg se životinje ne anesteziraju a bespotrebno im se odsecaju rogovi zarad takozvane prirodne vijagre".

Foto: Profimedia

Nakon što im odseku rogove, čeka se da ih njih iscuri sva krv, koja se zatim kuva pa se prave preparati u kojima se klijenti kupaju, a u davna vremena se u Rusiji čak i pila krv ovih "rogova od zlata" kako su ih zvali, piše Miror.

Uznemirujuće fotografije procesa stvaranja "krvave kupke" možete pogledati OVDE.

Da li verujete da je priča o Putinovoj "prirodnoj vijagri" istinita ili su ovo samo tvrdnje njegovih neistomišljenika i delo zapadne propagande? Napišite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA