≫ 

Odsekao sebi penis, pa napadao ljude po ulici: Krv mu je šikljala niz noge dok ga policajka nije sredila! (VIDEO)

Policajci su pokušali da obuzdaju razjarenog čoveka, a u snimku se čuje kako ga policajka moli da se smiri, na šta joj on odgovara rečima "beži ku*ko"

  • 2

U Čikagu je snimljen krvavi, golišavi muškarac kako maltretira i zlostavlja ljude i policajce na ulici. Bizarna stvar u celoj priči je ta što je muškarac sam sebi odsekao penis i u snimku se vidi kako mu krv lije niz noge.

Čovek sa najvećim testisima na svetu: Toliko su džinovska, da jedva hoda i živi kao pustinjak!

Neidentifikovani muškarac je snimljen kako verbalno maltretira ljude koji se nalaze iza metalne ograde, najverovatnije u svojoj kući, pre nego što je policija stigla na lice mesta, piše Independent.

Policajci su pokušali da obuzdaju razjarenog čoveka, a u snimku se čuje kako ga policajka moli da se smiri, na šta joj on odgovara rečima "beži ku*ko".

Policajka mu je potom rekla da legne na zemlju, međutim muškarac se zaleteo ka njoj. U sledećem trenutku ga je policajka svojim elektrošokerom oborila na zemlju.

- O moj bože. Upucaj ga. Upucaj to govedo. Ovo je trenutak gde treba da pucaš - vikao je na policajce muškarac koji je snimao celu situaciju.

Razjareni muškarac je potom uspeo da ustane i nasrne na drugog policajca koji ga je isto šokirao strujom.

Na kraju snimka se vidi kako muškarac leži na zemlji, a policajci su ga opkolili. Nije poznato u kakvom je stanju tačno bio muškarac, ali se spekuliše da je bio pod dejstvom droga.

Pogledajte video:

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA