Ostavio je svoju devojku da izgori do smrti u kolima posle stravične nesreće i uhvatio taksi! (VIDEO)

Kada su vatrogasci ugasili plamen, na sedištu su pronašli spaljeno telo ženske osobe

  • 2

Telo žene (25) je pronađeno u automobilu koji se nakon saobraćajne nesreće zapalio na Govanus autoputu u Bruklinu u petak ujutru, saopštila je policija. Veruje se da je auto vozio muškarac sa kojim se poginula žena zabavljala, a da je on nakon nesreće napustio vozilo i pustio svoju devojku da izgori do smrti.

Užasna nesreća u centru Zagreba: Voz usmrtio ženu, na prelazu preko kog mnogi pretrčavaju

Automobil je pronađen na istočnoj strani na zapadnoj traci između Hamilton avenije i Prospekt Ekspresveja odmah nakon 4 časa ujutru.

Vozilo marke 2007 Infiniti G35 je bilo u potpunosti zapaljeno.

Kada su vatrogasci ugasili plamen, na sedištu su pronašli spaljeno telo ženske osobe. Ona je bila proglašena mrtvom na licu mesta.

Kasnije je identifikovana kao Harlin Greval (25) iz Astorije, prenosi abc7ny.com.

Vozač Saed Ahmed (23) je kasnije pronađen u bolnici, gde su mu sanirane opekotine na vratu, rukama i nogama. On je navodno taksijem napustio mesto nesreće, zaustavio ga je dok je u vozilu gorela njegova devojka.

Ahmed je sada optužen za ubistvo, krivično delo ubistvo iz nehata, napuštanje žrtve na mestu nesreće, za prekoračenje brzine i vožnju bez dozvole.

Članove porodice poginule devojke su bili izuzetno uznemireni zbog ovoga što se desilo i kažu da o čitavom slučaju znaju veoma malo.

Ahmedova porodica nije želela da kometariše ovaj događaj.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA