≫ 

17 sati penis mu je bio zaglavljen u okasti ključ: Ni doktori, ni vatrogasci nisu mogli da mu pomognu, pa su pozvali zubara (FOTO)

Polni organ mu je bio zaglavljen više od 17 sati i uveliko je počeo da plavi

  • 1

Jedan muškarac u Kini (37) zaglavio je svoj polni organ u okasti ključ malog promera, a kako mu doktori i vatrogasci nisu mogli pomoći, spasao ga je zubar.

Istetovirao penis do pola butine: Zaboleće vas prepone kad vidite na šta to čudo liči! (FOTO)

Nesrećni slučaj dogodio se pre nekoliko meseci, a sad su društvenim mrežama počele da kruže fotografije.

Pre nego što je u pomoć priskočio zubar s posebnom malom bušilicom, prošlo je 17 sati, a muškarcu je penis potpuno poplavio, piše Daily Mail.

Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarca, neženju iz grada Linhai u kineskoj pokrajini Zejiang, prvo su hteli da operišu kako bi smanjili krvni pritisak pre nego što uklone alatku. Navodno su za pristanak zvali i njegove roditelje, koji su pristali, ali se nisu pojavili u bolnici da potpišu dokument.

Doktori su zato zvali vatrogasce koji su došli s brusilicom, ali nisu smeli da je upotrebe. Tad su u pomoć priskočili zubari, čije bušilice imaju regulatore za hlađenje, zbog čega se metalni alat nije ugrejao. Nakon 30 minuta rada, neženja je oslobođen, ali posramljen zauvek.

Fotografije nesrećnog mladića možete pogledati OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA