Englez je u svom dvorištu iskopao rupu, u koju je počeo da se samosahranjuje. Porodica u panici zvala vatrogasce da ga izvlače (FOTO)

Komšija kaže da je bilo desetak policajaca tima za hitne slučajeve

  • 0

Jedan Englez danima je kopao rupu u svojoj bašti da bi prošlog utorka ušao u nju i počeo da se zakopava. Porodica je morala da pozove u vatrogasce da ga izvuku, pošto je mladić odbijao da izađe.

Igrali su golf, kada se iz "rupice" čulo zapomaganje. Prišli su i imali šta da vide - zanemeli su! (VIDEO)

Ovaj bizarni čin samosahranjivanja odigravao se u dvorištu njegove kuće nedaleko od grada Bata. Njegov komšija ispričao je da je čovek sam iskopao rupu.

- Začuo sam buku i vrisku oko 4 sata ujutru iz pravca kuće koji se nalazi preko puta moje. Mladićeva porodica je bila napolju i očajnički pokušavala da ga nagovori da se vrati u kuću - rekao je jedan od komšija.

 

Komšija kaže da je bilo desetak policajaca tima za hitne slučajeve, vatrogaca sa spasilačkom službom i ekipa hitne pomoći.

- Pozvali su specijalce, koji su prebacili neku vrstu dizalice preko rupe, kako bi se spustili dole i izvukli mladića, sve je bilo blokirano dok je trajala akcija.

Foto: Facebook

Nije poznat motiv zbog kog je mladić hteo da se živ zakopa.

Daljinac

(Telegraf.rs / Metro.co.uk) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA