Pronađen mrtav i go na podu, dok mu je voljeni pas jeo deo po deo tela: Sedeo je mirno pored krvave lobanje (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Gladni petogodišnji pas tajlandske rase jeo je leš svog gospodara sa kojim je živeo sam u trenutku kada su sobu ušli doktori

  • 0

Jedan Kanađanin pronađen je mrtav i go na podu u spavaćoj sobi na Tajlandu dok mu je pas pojeo deo glave skoro do lobanje. Ovaj užasni prizor zatekli su doktori, dok je pas sa krvavim ustima sedeo pored svog vlasnika.

Glen Patinson (62) preminuo je 10 dana pre nego što su ga pronašli u apartmanu na Tajlandu zajedno sa ljubimcem, piše Dejli mejl.

Gladni petogodišnji pas tajlandske rase jeo je leš svog gospodara sa kojim je živeo sam u trenutku kada su sobu ušli doktori.

Jezivi snimak najgoreg košmara roditelja: Namamio devojčicu grickalicama, a onda je stavio na motor i oteo usred bela dana (VIDEO)

Hitnu pomoć pozvale su zabrinute komšije zbog stalnog lajanja psa, ali i kada su shvatili da nije bio izveden u uobičajenu večernju šetnju.

Kada su došli na mesto nesreće, pronašli su Glena čija je glava bila pojedena do lobanje. I na ostalom delu tela videle su se strašne posledice.

Pas je sedeo verno pored svog vlasnika, krvavih usta, kada je u stan stigla policija.

On je bio mrtav oko deset dana Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Komšije su Glena opisale kao ljubaznog stranca koji je u kompleksu živeo tri godine.

- Voleo je svog psa, svako veče ga je vodio u šetnju. Živeo je sam sa njim, ali je često imao ženske posete - rekao je jedan komšija.

Glen, koji je navodno dijabetičar, nedavno je bio u bolnici zbog tretmana, ali je otpušten kući. Policija je izjavila da ne tretiraju smrt kao sumnjivu.

- Na sebi nije imao odeću. Bio je mrtav između sedam i deset dana - rekli su iz policije.

Oni su istakli kako je pas bio pored njega i nije imao ni hrane ni vode nekoliko dana.

- U sobi ne postoje znakovi borbe. Obdukcija će pokazati uzrok smrti - saopštili su oni.

Uznemirujuće fotografije preminulog Kanađanina možete da pogledate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA