≫ 

Preminula nakon što joj je lažni lek za rak pojeo tkivo dojke (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Američka agencija za lekove upozorila je da je u pitanju lažni lek koji je razara tkivo, ali mnogi mu se i dalje okreću

  • 1

Korozivna crna pasta "Black salve" koja se širom sveta reklamira kao jeftin lek za rak, ustvari izjeda kožu i dovodi do njenog truljenja, ali to ipak ne sprečava obolele da se, hvatajući se za slamku, uhvate i za ovaj lek.

Milioner slupao svoj "ferari", a onda je upoznao svoju ženu Milenu koja je dobila rak: Tada je dao sve svoje pare i preselio se u kombi (VIDEO)

Upravo to se desilo Terezi, ženi koja je 2017. godine obolela od raka dojke i u trenutku slabosti rešila da isproba i lek za kog je reklamu videla na internetu.

"Black salve" se reklamira kao lek koji dovodi do povlačenja kancera, a iako je Američka agencija za lekove upozorila da je u pitanju lažni lek koji je razara tkivo, mnogi mu se i dalje okreću.

Od lažnog leka dojke su joj prvo natekle, Foto: Facebook/BLACKSALVERESEARCHGROUP

Tako je i Tereza na svoju dojku počela da nanosi pastu koja jede tkivo. Prvi put je stavila u oktobru 2017. godine i ubrzo potom su joj grudi psotane crvene i naduvene.

"Lek" je ubrzo počeo da nagriza tkivo, Foto: Facebook/BLACKSALVERESEARCHGROUP

Posle nepunih mesec dana tkivo koje je tretirano pastom počelo je da truli i da poprima crnu boju. U tom trenutku je Tereza podelila fotografije na grupi posvećenoj ovom leku uz opasku da nije očekivala da će lek tako da reaguje, ali da je srećna jer joj se čini da je rak počeo da izlazi.

U jednom trenutku veći deo tkiva joj je istrulio, Foto: Facebook/BLACKSALVERESEARCHGROUP

Do decembra iste godine "lek" je pojeo veliki deo tkiva njene dojke. Fotografije je ponovo okačila u istu grupu i zatražila sugestije, ali je uporno odbijala lekarsku pomoć, misleći da "to tako mora", objašnjavajući da je to put lečenja koji je odabrala i da drugi ne želi.

Ipak, mesec dana kasnije Tereza je promenila ploču i posetila lekara koji je hitno prebacio na operaciju, nakon čega je, prvi put nakon postavljene dijagnoze, krenula na hemoterapiju. Preminula je u aprilu ove godine nakon infekcije koja nije mogla da bude izlečena.

VIDEO: Zbog raka grlića materice Srbija je puna siročadi! Podmukla bolest ubije najmanje jednu ženu dnevno, probudite se dok ne bude kasno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Istina boli 01

    15. jul 2018 | 13:22

    Od kanzera se umire i sa lažnim lekom ali sa pravim lekom neku godinu kasnije,kako ko ima sreću,ipak pokušati sa lekarima i pravim lekovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA