Najodvratniji manikir ikad: Da li biste nosile toalet papir na noktima? (VIDEO)

Onom ko je osmislio ovakve nokte očigledno na pamet nije palo kako se sa njima mogu obavljati najobičnije radnje, poput pranja sudova na primer

  • 5

Trendovi na Instagramu se menjaju iz dana u dan i često možemo da vidimo lepe i veoma originalne načine ulepšavanja, ali ponekad nas ti isti trendovi zaprepaste koliko su bizarni.

Novi trend dolazi iz salona za manikir i poprilično je bizaran. Reč je o noktima nadograđenim uz pomoć akrila, na kojima kao ukras stoje rolne toalet papira.

>>> Novi bizaran trend vlada među devojkama: Da li biste nosile kokošije nokte? (VIDEO)

Postavlja se pitanje zašto bi ikome palo na pamet da osmisli nokte poput ovih, jer definitivno nemaju veze sa estetikom kakvu većina žena voli, ali izgleda da ih neke dame smatraju zanimljivim.

Onom ko je osmislio ovakve nokte očigledno na pamet nije palo kako se sa njima mogu obavljati najobičnije radnje, poput pranja sudova na primer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ani

    30. jul 2018 | 14:22

    Nadogradnje ne radim otkako je par devojaka koje znam dobilo gljivicna oboljenja jer te turpije su nehigijenske i hrana koja se nakupi ispod se usmrdi jedna je i gangrenu dobila. Tako da leglo bakterija ne koristim. Sve prirodno je lepo sve vestacko kratkog veka.

  • Zaludna baba

    30. jul 2018 | 16:07

    Prirodno oduvek imam prelepe nokte,jake uvek neke normalne dužine,ali jednom pred važan odnosno meni bitan događaj jedan nokat mi napukne.Bože kako mi se to desilo i naravno ne razmišljajući odem na nadogradnju istih sa sve šarom i lakom.Posle toga narednih šest-sedam meseci muke i zla dok sam se rešila tog zla na mojim noktima.Još pa skoro godinu dana nisam mogla imati svoje prirodne nokte a o nekoj dužini samo sam mogla sanjati jer im je nokatna površina bila oštećena.Od tada pa do sad me nije i neće niko i nikad nagovoriti da svoje nokte upropaštavam.Pedikir mogu odraditi s vremena na vreme bez bilo kakvih njihovih kremica.Čak i svoje makazice i turpije nosim sa sobom.

  • Evgenije

    30. jul 2018 | 16:52

    Pa zenski mozak je u pitanju,i go..a da se stavljaju na glavu i to bi stavile samo da budu u trendu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA