≫ 

Pastor pustio da ga zvečarka tri puta ujede, kako bi dokazao svoju veru: Bio je uveren da će ga Bog spasiti (VIDEO)

Jedno je sigurno - spasilo ga je čudo

  • 11

Uveren da će ga Bog spasiti, američki pastor Kodi Kuts je uradio pravu ludost kada je tokom jedne mise u Kentakiju svojevoljno dozvolio opasnoj zvečarki da ga ujede.

On je tokom mise uzeo zmiju, stavio je oko vrata, a potom krenuo u transu da igra sav krvav. Uznemirena životinja ga je napala, ujevši ga za rame, a potom za lice i vrat.

Beo zoo vrt ima nove stanovnike i znate šta? Toliko su slatki da će vas odmah oboriti s nogu (FOTO)

Pastor, koji se hvalio da je šest put preživeo ujed zmije kao i da ga je Isus spasio, ovog puta je doživeo kolaps, a lekarska pomoć mu je bila neophodna.

Nakon hitne intervencije, kontroverzni pastor je spasen, a lekari su istakli da je imao sreće, jer ga je zmija ujela na nekoliko milimetara od arterije. Da ga je ujela za samu arteriju, to bi bio njegov kraj.

Zmija ga je ujela na tri mesta Printskrin: Youtube/G-Style Entertainment

Misa u Kentakiju se dobro završila po ovog muškarca, koji je donedavno tvrdio da mu otrov zmije ne može ništa, a više puta je do sada izvodio slične rituale.

Inače, i njegov je otac rukovao sa gmizavcima na sličan način. On je umro 2014. godine baš od ujeda zmije, a nakon toga Kodi je preuzeo crkvu i postao četvrta generacija pastora "zmijske crkve". Svi njegovi prethodnici umrli su zbog zmijskog ujeda.

Hrišćanski kult sa zmijama je ranije bio popularan u SAD-u, a danas su ovakvi rituali dozvoljeni samo u nekoliko država. Baziraju se na stihu iz Jevanđelja po Marku u kome se istinskim vernicima obećava da će da će hvatati zmije golim rukama, a ako popiju bilo kakav otrov, on im neće nauditi.

VIDEO: Od tek nahranjenog pitona pomislili da je ležeći policajac

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA